Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μια μεγάλη αθλητική γιορτή από τον ΣΟΑΤ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο οι Εξετάσεις Εγρώμων Ζωνών του ΣΟΑΤ και πραγματοποιήθηκε η κοπή Πίτας του Συλλόγου.

Σε μια εντυπωσιακή από πολλές απόψεις και οργανωμένη εκδήλωση-γιορτή,στα καθιερωμένα και στανταριακά πρότυπα του ΣΟΑΤ,πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις εγγράφων ζωνών του Συλλόγου.Εξεταστές ήταν οι Δάσκαλοι Χρήστος Ντίντιος, Γιάννης Πυργελής, Γιώργος Σταμέλος,Βαλαντής Παναγλίτης Χρηστάκη.

Συμμετείχε μεγάλος αριθμός Έγχρωμων Ζώνων, που προήχθησαν στον επόμενο βαθμό. Αριθμός εντυπωσιακός που φανερώνει τη μεγάλη απήχηση του Συλλόγου στην Τοπική κοινωνία,και που κάθε χρόνο πραγματοποιώντας έτσι τον μεγαλύτερο σκοπό του Συλλόγου που δεν είναι άλλος από την εισαγωγή των παιδιών σε αυτό το κοινωνικό αγαθό,την υγιή άθληση δια μέσου του συναρπαστικού αθλήματος,του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Φάνηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως η τεχνική κατάρτιση, καθώς και η φυσική κατάσταση, των μαθητών βρίσκεται σε διαφορετική ανοδική πορεία. Οι μικροί αθλητές έκλεψαν την παράσταση για τη δυναμική, συντονισμένη και πειθαρχημένη εκτέλεση των ασκήσεων. Όλοι οι αθλητές πραγματοποίησαν μια άψογη εμφάνιση με πείσμα, αφοσίωση, θέληση και ζήλο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε γονείς, συγγενείς, στους εξεταστές και στους δασκάλους τους.

Το πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση, που γέμισε το Κλειστό , και είδε τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου να δώσει τον καλύτερό τους εαυτό αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το πλούσιο ταλέντο τους και την εξαίρετη δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο.

Γονείς και φίλοι του Ταεκβοντό τίμησαν με την παρουσία τους στις εξετάσεις, χειροκροτώντας ακατάπαυστα τους αθλητές για τον ήθο τους, την τεχνική τους κατάρτιση και την πρόοδό τους στο διάστημα αυτό της εκπαίδευσής τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας και οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας, Φορής Ρόμπος, Σοφία Αλεστά, Άκης Αναστασίου, Δημήτρης Παζαιτης, ο Πρόεδρος του Πλάτανου Σωτήρης Καράτασος τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ο Δάσκαλος Νίκος Παϊταρίδης σε μια σύντομη αναφορά του στους στόχους του Συλλόγου τόνισαν πως ο κυριότερος είναι η εμφύσηση της δια βίου άσκησης στα μικρά παιδιά και να μάθουν τα μυστικά του Ταεκβοντό. “Παρά τις μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου,τις διακρίσεις,τα μετάλλια κτλ παραμένει ο κύριος στόχος, ιδιαίτερα σε μια δύσκολη εποχή που ο αθλητισμός πρέπει να είναι προτεραιότητα. Είναι συγκινητικό, κολακευτικό και ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς, που ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας, μας εμπιστεύεται τα παιδιά τους” ανέφερε.

Κολακευτικά σχόλια για την οργάνωση αλλά και τις επιδόσεις των αθλητών ακούστηκαν τόσο από τους εξεταστές όσο και από τους γονείς οι οποίοι αποχώρησαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρόοδο των παιδιών τους.

Να μνημονεύσουμε το εξαιρετικό έργο των βοηθών μας και τη βοήθεια των μεγαλύτερων αθλητών στην εκδήλωση και τη βοήθεια τους στους μικρούς δείχνοντας ότι ο ΣΟΑΤ είναι μια μεγάλη οικογένεια

Τέτοιες εκδηλώσεις αναδεικνύουν την ομορφιά του αθλήματος και αποτελούν γιορτή για τον αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος Γιάννης Αναγνώστου και το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρουν όλους τους αθλητές για την άψογη εμφάνισή τους και εύχεται σε όλους να διεκδικήσουν με ήθος, πάθος και αγωνιστικότητα τους στόχους τους προκειμένου να εξελιχθούν ανοδικά προς το καλύτερο και να βελτιωθούν ομόφωνα την προσωπικότητά τους.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή