Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μία …αστεράτη κατασκήνωση

Αμάραντος – Τα αστέρια φτάνουν μετά από πρόσκληση στη χώρα των Ονείρων, όπου ζούνε αρμονικά ο Πήτερ Παν, η Τίνκερμπελ, ο Σοφός Καπετάνιος, νεράιδες, Ινδιάνοι και χαμένα παιδιά, έχοντας για δύναμή τους χαρούμενες-θετικές σκέψεις. Γύρω από ένα εγκαταλελειμμένο κάστρο είναι θαμμένο πριν από πολλά χρόνια ένα σεντούκι με ένα πολύτιμο θησαυρό. Ο κάπτεν Χουκ, αιώνιος ανταγωνιστής του Πήτερ Παν, αποφασίζει να βρει και να κλέψει το θησαυρό.

Ο θησαυρός αυτός είναι ιδιαίτερος διότι έχει μία παράξενη ιδιότητα ……ανάλογα με το ποιος τον έχει στην κατοχή του μπορεί να δημιουργεί ευχάριστα  ή δυσάρεστα συναισθήματα ή καταστάσεις. Ο Κάπτεν Χουκ θέλει ανακαλύπτοντάς τον να γίνει ο κυβερνήτης της Χώρας των Ονείρων. Έτσι ξεκινάει το ταξίδι του από την Άσχημη Χώρα, όπου κατοικεί, με σκοπό να κατακτήσει το θησαυρό. Το ταξίδι του για τη Χώρα των Ονείρων διαρκεί 4 ημέρες.

Η Τίνκερμπελ μαθαίνει από μια φίλη της πεταλούδα τα νέα . Άρα πρέπει ο Πήτερ Παν να βρει το θησαυρό πριν τον κάπτεν Χουκ. Ο Πήτερ Παν ζητάει τη γνώμη ζητάει τη γνώμη του φίλου του Σοφού Καπετάνιου, ο οποίος τον συμβουλεύει να καλέσει τα αστέρια ,που πάντα πρόθυμα βοηθούν όποιον έχει ανάγκη, για να τον βοηθήσουν να βρει τον χαμένο θησαυρό πριν από τον  κάπτεν Χουκ και να σώσουν τη Χώρα των Ονείρων.

Τα αστέρια μεταμφιέστηκαν σε πειρατές για να μη γίνουν αντιληπτά από τον κάπτεν Χουκ και μέσα από μια σειρά περιπέτειες βρήκαν τον κρυμμένο θησαυρό πριν από εκείνον, γλιτώνοντας τη Χώρα των Ονείρων από τα μεγάλα σχέδιά του για κυριαρχία.

Μια κατασκήνωση που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους και φυσικά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια ανθρώπων που στήριξαν και πίστεψαν αυτή την προσπάθεια.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Τοπικό Τμήμα Τρικάλων θέλει να ευχαριστήσει πάρα πολύ όλους τους χορηγούς, την οικογένεια Φίκα για την απίστευτη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις Mountain Camp, αλλά πάνω από όλα τους γονείς των μικρών μας φίλων που μας εμπιστεύονται τα Αστέρια τους όλη την χρονιά αλλά και στην κατασκήνωση.

Πραγματικά χωρίς την υποστήριξη όλων τους αυτό το μαγικό ταξίδι δεν θα ήταν τόσο υπέροχο.

Καλό καλοκαίρι!

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού
Τοπικό Τμήμα Τρικάλων

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή