Μια ακόμη παράσταση για τη Λέσλυ στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων

Πριν κατέβει στην Αθήνα, για να την απολαύσει και το θεατρόφιλο κοινό της πρωτεύουσας, η Λέσλυ (η ηρωίδα του Άλαν Μπέννετ στο έργο ''Η ευκαιρία της ζωής της'') μετά από προτροπή των θαυμαστών της, θα δώσει στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 την τελευταία solo performance.

Το Θέατρο Επίκεντρο σε συνεργασία με την ομάδα χοροθεάτρου OFF ART παρουσιάζει τον μονόλογο του Άλαν Μπένετ -«Η ευκαιρία της ζωής της» (Her big chance), έναν από τους μονολόγους του έργου του “TALKING HEADS” στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.

Το πρόσωπο του μονολόγου είναι η Λέσλυ, μια ηθοποιός (?) που κάνει τα πάντα για να είναι μέσα στο κινηματογραφικό γίγνεσθαι της Αγγλίας. Την συναντάμε στην προσπάθεια της να πάρει ένα ρόλο «…σε μια παραγωγή που κάνουν βίντεο για την αγορά του εξωτερικού με στόχο κυρίως την Δ. Γερμανία…και αργότερα την Τουρκία» (για τους μη γνωρίζοντες, ερωτική ταινία…με υπόθεση).

Η Λέσλυ, προτάσσοντας πάντα τον απαράμιλλο επαγγελματισμό της, συμβιβάζεται χωρίς να ντρέπεται. Γνωρίζει πως δεν είναι καλύτερη από κανέναν και αυτό της δίνει μια ευελιξία τρομακτική, σοκαριστική.

Σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο έχει πάντα ένα χαμόγελο για όλους και σχεδόν μια απάντηση για τα πάντα. Με αφέλεια και χιούμορ ξεπερνά κάθε εμπόδιο, ενώ η ελαφρότητα της είναι κυριολεκτικά αβάσταχτη!

Σκηνοθεσία – δραματουργική επεξεργασία: Βασίλης Νανάκης
Ερμηνεία: Ρούλα Καραφέρη
Κινησιολογία: Βασίλης Νανάκης, Ρούλα Καραφέρη
Μουσική επιμέλεια: Κώστας Σταυριανός
Σκηνικά – Κοστούμια: Εβελίνα Δασκαλοπούλου
Φωτισμοί: Βασίλης Νανάκης
Μακιγιάζ: Δημήτρης Τσαπραλής
Σχεδιασμός αφίσας: UPMESS (www.upmess.com)

Παραγωγή: OFF ART
Εκτέλεση παραγωγής: Άννα Τσιανάκα, Γρηγόρης Καραφέρης
Φωτογραφία: Φώτης Νατσιούλης

Είσοδος: 8 ευρώ, Φοιτητικό / Ανέργων: 5 ευρώ.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή