Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μια δυνατή σχέση με καλαθοσφαιριστή και ανήλικο ποδοσφαιριστή

Συγκινητικές στιγμές σε Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στα Τρίκαλα.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός» στα Τρίκαλα, έφερε η μοίρα να βρεθούν νοσηλευόμενοι αναζητώντας την αποκατάσταση της υγείας τους, ο καλαθοσφαιριστή lamond Murray των «Τρίκαλα B.C.» με τον 12χρονο Κωνσταντίνο.

«Η σχέση που δημιούργησε ο παίκτης με τον Κωνσταντίνο ενίσχυσε σημαντικά την ψυχολογία του μικρού», αναφέρει η Διοίκηση του Κέντρου που » συγχαίρει τον καλαθοσφαιριστή για την κοινωνική ευαισθησία που έδειξε απέναντι στην περιπέτεια υγείας του 12χρονου και μετά το τέλος τις θεραπείας του, ο καλαθοσφαιριστής, συνέχισε τις επισκέψεις του σε τακτική εβδομαδιαία βάση στο Κέντρο προκειμένου να βλέπει τον Κωνσταντίνο και να τον εμψυχώνει.

«Τέτοιοι αθλητές είναι άξιοι εκπρόσωποι του αθλητικού ιδεώδους. Τον συγχαίρουμε για το σπάνιο ήθος του, τον ευχαριστούμε για τις όμορφες ανθρώπινες στιγμές που μας χάρισε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία! Σαν ελάχιστη ανταπόδοση η Ιατρός Αγγελική Κλειτσάκη, εκπροσωπώντας όλο το προσωπικό του πρόσφερε μία ανθοδέσμη και μία αναμνηστική πλακέτα με φωτογραφία του ίδιου και του Κωνσταντίνου», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κέντρου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή