Μια εκδήλωση για την Γυναικεία Ηγεσία στα Τρίκαλα: «ΘΕΛΩ τη ΓΥΝΑΙΚΑ Ψηλά!»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 ΜΑΡΤΙΟΥ γεννιέται ένας ενός ετήσιος θεσμός που ξεκινά από φέτος στην πόλη των Τρικάλων, με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει την Γυναικεία Ηγεσία σε 3 αρχικά θεματικούς κύκλους.
 
• Στον χώρο της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
• Στον χώρο της ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
• Στον χώρο της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
 
Από κάθε κύκλο δράσης θα επιλέγονται για Βράβευση τρεις γυναίκες που έχουν μια αξιόλογη διαδρομή και προσφορά ή διάκριση και που διαπρέπουν στην τοπική μας κοινωνία, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση στον επιχειρηματικό, κοινωνικό και πολιτιστικό χάρτη της περιοχής των ΤΡΙΚΑΛΩΝ. 
 
Θα υπάρξει επίσης μια Ξεχωριστή Διάκριση για τη «Γυναίκα της Χρονιάς», που θα έχει συμβάλλει με την αναγνώριση της στο χώρο της Γυναικείας Ηγεσίας, στην προβολή της περιοχής των Τρικάλων εντός ή εκτός Ελλάδος.
 
Την πρωτοβουλία για την δημιουργία αυτού του νέου θεσμού αναλαμβάνουν 3 Τρικαλινές κυρίες που ενώνουν τις δυνάμεις τους, συνεργαζόμενες για αυτό το σκοπό με στόχο να αναδείξουν την Γυναικεία Ηγεσία στον Νομό Τρικάλων και αργότερα σε ολόκληρη τη Θεσσαλία. Πρόκειται για τις:
 
• Κορίνα Λιούτα – Πρόεδρο του Φορέα Κοινωνικής Υποστήριξης "ΘΕΛΩ" και της Ακαδημίας Εθελοντισμού
• Βίκυ Παπαγεωργοπούλου – Εκδότρια του WHO is WHO "Γυναίκες Ηγέτες"
• Αλεξάνδρα Τάμπου Διευθύντρια Έκδοσης του γνωστού "Trikala Idees".
 
Την κριτική επιτροπή στελεχώνουν επίσης 4 εκδότες και ιδιοκτήτες τοπικών ΜΜΕ, οι κύριοι Χρήστος Πίσσας, Χρήστος Κοντός, Δημήτρης Κρούπης και Γκιάτας Ευάγγελος.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 ΜΑΡΤΙΟΥ στην αίθουσα ΑΝΑΝΤΙ RESORT στις 19.00 υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ όπου θα κληθούν να παραστούν για να βραβεύσουν τις Γυναίκες που θα διακριθούν η πολιτική, θρησκευτική, κοινωνική και επιχειρηματική Ηγεσία του Νομού μας.


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή