Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μια νέα επιλογή για τους Τρικαλινούς στην στοματική υγιεινή

Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο ιατρείο της Χειρουργού Οδοντιάτρου Μαρίας Δ. Μπαλαμώτη.
 
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr τα εγκαίνια ενός νέου υπερσύγχρονου και υψηλών προδιαγραφών ιατρείου έγιναν απόψε στα Τρίκαλα. 
Πρόκειται για το ιατρείο της Χειρούργου Οδοντιάτρου Μαρίας Δ. Μπαλαμώτη, μετεκπαιδευθείσας στο Πανεπιστήμιο TUFTS Βοστώνης Η.Π.Α.
Η Μαρία Δ. Μπαλαμώτη εισήχθη στις πανελλαδικές εξετάσεις με υποτροφία και αποφοίτησε από το Α.Π.Θ. ως χειρουργός οδοντίατρος. Συνέχισε τις σπουδές της ολοκληρώνοντας το μεταπτυχιακό διετές πρόγραμμα Αισθητικής οδοντιατρικής (Προσθετική δοντιών & εμφυτευμάτων) στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης Η.Π.Α. και παρακολούθησε στην κλινική πράξη εξελιγμένες τεχνικές ανάλυσης χαμόγελου δίπλα στον καθηγητή Kenneth Malament. Στην διάρκεια του προγράμματος συμμετείχε σε παγκόσμια συνέδρια Αισθητικής και Προσθετικής οδοντιατρικής.
Στην συνέχεια διατήρησε επί 7 χρόνια ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Βόλο και τώρα μετεγκαταστάθηκε στην πόλη των Τρικάλων για την συνέχιση της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας.
Στα εγκαίνια του ιατρείου, που στεγάζονται στον οδό Καποδιστρίου 40Α, παρευρέθηκαν συγγενείς και φίλοι για να ευχηθούν στην Επιστήμονα και είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε ένα άρτιο εξοπλισμένο όσο και άνετο ιατρείο, όπου παρέχονται ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής και προσθετικής δοντιών και εμφυτευμάτων.
Από την ενημερωτική ομάδα του trikalanews.gr θερμές ευχές στην κ. Μπαλαμώτη για καλή επαγγελματική σταδιοδρομία και στα Τρίκαλα.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή