Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μιχαλάκης για τα σενάρια περί δημαρχίας: Δεν είναι για όλα ο Μιχαλάκης

Μιλώντας στην απογευματινή εκπομπή του Ράδιο Ζυγός “Χαμηλές Πτήσεις” ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης τόνισε για το γεγονός ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής:

“Ο Χρήστος Μιχαλάκης είναι στρατιώτης του κόμματος . Είμαι μαχητής στην ζωή , στην παράταξη. Δεν είναι δική μου η απόφαση. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα είμαι υποψήφιος. Για να περάσει από το μυαλό μου έπρεπε να με φωνάξει ο πρόεδρος. Δεν με έχει πειράξει καθόλου. Προχωράμε με τον Κώστα Αγοραστό.

Παράλληλα σε ερώτηση αν τον ενδιέφερε να ασχοληθεί με τον Δήμο Τρικκαίων απάντησε χαρακτηριστικά πως “δεν είναι για όλα ο Μιχαλάκης”.

Τόνισε επίσης την ικανοποίηση της περιφέρειας για το γεγονός ότι ορεινός όγκος, Μετέωρα και Τρίκαλα έχουν 100% πληρότητα ενώ δεν συμφώνησε με το ποσοστό ανεργίας:
Στα Τρίκαλα αυτή την στιγμή δουλεύουν επιπλέον 1000 άτομα (σ.σ σε αυτό βοήθησε ο Ε-65).
Στα Τρίκαλα από πλευράς ευρέσεως εργασίας υπάρχει μια πολύ καλή εικόνα…οι μεγάλες εταιρείες ψάχνουν και προσπαθούν να βρουν προσωπικό.

Όσο αφορά τις εργασίες που έχουν δρομολογηθεί σημείωσε πως αυτή την στιγμή η περιφέρεια ασχολείται με την διαγράμμιση στο Μουργκάνι ενώ θα πάρει σειρά ο οδικός άξονας μέχρι το Μαλακάσι αλλά και αυτός προς Ελάτη – Περτούλι ενώ έθεσε προτεραιότητα να βελτιωθεί η επαρχιακή οδός Τρίκαλα – Καρδίτσα.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή