«Μικρά Ξυπνήματα» για τη βιβλιοθήκη Καλαμπάκας στη Θεόπετρα

Χθες το απόγευμα, η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας επισκέφθηκε τη Θεόπετρα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί συμμετέχοντας στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019, για τη δράση «Μικρά Ξυπνήματα».

Τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου Θεόπετρας και αφού συστήθηκαν και έμαθαν καλύτερα ο ένας τον άλλον, μίλησαν για τον κύκλο της ζωής μέσα από στιγμές της καθημερινότητας. Τα “Μικρά Ξυπνήματα” είναι ένας κύκλος από εικόνες για τον ύπνο και τον ξύπνιο, ένας κύκλος από στιγμές όπως και ο κύκλος της ζωής.

Στη συνέχεια, τα παιδιά κλήθηκαν να δημιουργήσουν τα δικά τους «Μικρά Ξυπνήματα» – να επινοήσουν, να μιμηθούν και να δημιουργήσουν εικόνες μέσα από απλές δραστηριότητες.

Άραγε τι κάνει ο ήλιος όταν ξυπνάει; ή τι κάνει το μυρμήγκι όταν ξυπνάει; τα παιδιά άφησαν την φαντασία τους ελεύθερη καθώς και την δημιουργικότητά τους και αποτύπωσαν στο χαρτί τα δικά τους «Μικρά Ξυπνήματα».

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας ευχαριστεί πολύ τον Πρόεδρο της Θεόπετρας, κο Γάτσιο Ευθύμιο, καθώς και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας, κο Παπακώστα Δημήτριο για τη θερμή φιλοξενία.©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή