Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μικρή Επανάσταση από τα Τρίκαλα με… 127.470,00 ευρώ!

Ένα νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης που χειρίζεται ο Δήμος Τρικκαίων για τα σχολεία όλης της χώρας!

Σε τροχιά υλοποίησης προχωρά ένα έργο που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας προς όφελος όλων των σχολείων ο Δήμος Τρικκαίων και είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.821.000 ευρώ. Ο αριθμός βέβαια μόνο τυχαίος δεν είναι, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ενεργοποιήθηκε από την επιτροπή που ανέλαβε την οργάνωση των εκδηλώσεων για το 1821 και αφορά δε 1821 σχολεία της χώρας!

Μέσω του προγράμματος που φέρει το όνομα Μικρή Επανάσταση, θα διατεθούν 8.613 κιτ ρομποτικής, σε σχολεία όλης της χώρας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, εγκρίθηκαν μέσω του προγράμματος 127.470 ευρώ τα οποία προορίζονται για τη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού.

Το πρόγραμμα είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων, που προτάθηκε κατά την επίσκεψη της προέδρου της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στα Τρίκαλα τον Ιούνιο του 2020. Ακολούθησε συνεργασία για εξειδίκευση των στόχων, το πρόγραμμα υποβλήθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», η ΕΕΤΑΑ υλοποίησε τις σχετικές διαγωνιστικές διαδικασίες με ανάδοχο εταιρεία την Cosmote.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή