Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μικροί και …μεγάλοι για τον … Survivor Χανταμπάκη

Η …ατάκα «ποιος είναι αυτός δίπλα στον …Μπάρδα» ήταν «όλα τα λεφτά» την ώρα που μαμάδες έτρεχαν με τα κινητά να φωτογραφίσουν τις κόρες τους μαζί με τον πρώην παίχτη του Survivor.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr υπήρξε σήμερα στο γήπεδο ένα πανδαιμόνιο στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα του Α.Ο. Πύργου με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Οι νεαροί φίλαθλοι (κυρίως κοπέλες) έσπευσαν να δουν από κοντά τον πρώην παίχτη του Survivor Στέλιο Χανταπάκη που έχει βγάλει δεκάδες φωτογραφίες με μικρούς και … μεγάλους.

Μανάδες έτρεχαν μέσα στο τερέν να φωτογραφίσουν τις κόρες τους με τον «αστέρα» της αναμέτρησης, που με δόση χιούμορ αντιμετώπισε το «κύμα» αιτήσεων για φωτογράφησης.

«Όχι τόσες πολλές θα …ζηλέψει η γυναίκα μου» ακούστηκε να σχολιάζει αλλά το «σταριλίκι» συνετρίβη όταν φωτογραφήθηκε με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Τρικάλων Ντίνο Μπάρδα με την φωνή από την …σίτα του γηπέδου «ποιος είναι αυτός δίπλα από τον …Μπάρδα».

Πάντως υπήρξαν και διαμαρτυρίες από όσους δεν κατάφεραν να φωτογραφηθούν με τον πρώην παίχτη του Survivor, ενώ ήταν φανερό πως τα υπόλοπα Μέλη της ομάδας του Σωματείου των Ηθοποιών είχαν λιγότερους …οπαδούς.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή