Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Μην κυκλοφορείτε…» λέει με λίγα λόγια ο Οδυσσέας Ράπτης της e-trikala (video)

Μύλος των Ξωτικών – Τι θα γίνει με τον «μύλο» στους δρόμους της πόλης;

Πλησιάζει ο Μύλος των Ξωτικών και εκτός από τον γιορτινό αέρα που φέρνει, φέρνει και προβλήματα που θα πρέπει με κάποιον τρόπο να λυθούν αφού 45 μέρες …δεν είναι λίγες για να τα βιώνουμε σε καθημερινή βάση στην πόλη των Τρικάλων.

Πέρυσι, τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν δύο: Το πρώτο είχε να κάνει με τα εκατοντάδες περιστατικά ιώσεων και κόβιντ που γέμιζαν τα επείγοντα του Νοσοκομείου Τρικάλων συν τις ουρές και τις μη επαρκείς ποσότητες φαρμάκων στα φαρμακεία για να καλύψουν όλο αυτό τον πληθυσμό.

Το δεύτερο είχε να κάνει με το κυκλοφοριακό κομφούζιο αφού δεν μπορούσαμε καλά καλά να μπούμε στα Τρίκαλα όπως και να κινηθούμε χωρίς μποτιλιάρισμα στους δρόμους της πόλης.

Ο διευθύνων σύμβουλος, τοποθετούμενος για το ζήτημα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, έδωσε τη λύση… που συνοψίζεται στο «μη κυκλοφορείτε για να κινούνται οι ξένοι που αφήνουν λεφτά».

Κι εντάξει, να δεχτούμε ότι το αυτοκίνητο δεν είναι και πάντα απαραίτητο. Θαρρούμε όμως ότι στις μέρες μας – και με την βενζίνη στα ύψη – δεν είναι τόσοι πια αυτοί που παίρνουν αυτοκίνητο για να πάνε απλά στο διπλανό περίπτερο.

Επίσης, το να διανύσει μια οικογένεια με παιδιά την πόλη με τα πόδια καταχείμωνο, και με τις υπάρχουσες συνθήκες που επικρατούν στα περισσότερα πεζοδρόμια, είναι πολλές φορές δύσκολο, ειδικά όταν η κίνηση αφορά κάποια υποχρέωση.

Πέρα από όλα αυτά, ναι φυσικά να είμαστε φιλόξενοι, αλλά να συμμαζέψουμε λίγο και το σπίτι μας πριν έρθουν οι επισκέπτες και να δούμε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα που ξέρουμε εκ των προτέρων ότι θα προκύψουν…

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή