Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μην πυροβολείτε άδικα τη Ντόρα Μπακογιάννη

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Από την πρώτη στιγμή που συνέβη το τροχαίο έξω από τη βουλή, με το βαρύ τραυματισμό του 23χρονου Ιάσωνα, από υπηρεσιακό αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη την Παρασκευή το μεσημέρι, η ίδια επικοινώνησε με την οικογένεια του θύματος και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή της στην οικογένειά του.

Διαβεβαίωσε πως θα διεξαχθεί έρευνα σε βάθος για να διαλευκανθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ώστε να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους.

Από την πρώτη στιγμή προχώρησε στην ακόλουθη ανάρτηση μέσω του twitter.

«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν».

Η Ντόρα Μπακογιάννη, είναι από τους πολιτικούς εκείνους, που αναλαμβάνουν στο ακέραιο τις ευθύνες τους και κρατούν το λόγο τους. Είναι άδικο να την αμφισβητούν για τις ειλικρινείς προθέσεις της.

Εξ’ άλλου λίγοι είναι οι βουλευτές εκείνοι που σε παρόμοια περιστατικά έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους από την πρώτη στιγμή του συμβάντος.

Μην αρχίσω να απαριθμώ περιπτώσεις βουλευτών που την κοπάνησαν από τον τόπο του δυστυχήματος, συμπεριφερόμενοι άνανδρα και όταν ανακαλύφθηκαν, προσπάθησαν να ρίξουν τις ευθύνες στο θύμα τους.

Τουλάχιστον η Ντόρα Μπακογιάννη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με τη στάση της, τίμησε το όνομά της, την ιστορία της και την πολιτική της διαδρομή.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή