Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μήνυμα της Τζίνας Μπέη ενόψει των εκλογών του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Αγαπητοί μου φίλοι,
Στις 3 και 4 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές του Επιμελητηρίου Τρικάλων. 
Σε αυτές τις εκλογές είμαι και εγώ υποψήφια, στο Τμήμα Υπηρεσιών. 
Από την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητά μου μέχρι και σήμερα με ρωτάτε «πως και κατεβαίνεις στο Επιμελητήριο Τζίνα;». 
Η απάντηση μου έρχεται αυθόρμητα, όπως και όταν μου πρότεινε να κατέβω υποψήφια, ο Πρόεδρός μας Βασίλης Γιαγιάκος. «Έχω όρεξη για δουλειά και προσφορά. Εδώ και αρκετά χρόνια έρχομαι σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της αγοράς των Τρικάλων. Από την επαγγελματική μου εμπειρία κατάλαβα ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε για να κρατήσουμε όρθια την αγορά μας. Δεν φτάνει να τρέχεις μόνος σου.

Όταν ο αγώνας είναι συλλογικός τότε τα αποτελέσματα είναι καλύτερα για όλους. Όλοι μαζί θα πρέπει να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του επιμελητηριακού θεσμού προκειμένου να συνεχίσει να επιτελεί το βασικό του σκοπό. Την έγκυρη και έγκαιρη αρωγή των Μελών του από τη μία, και την κατά Νόμο συμβουλευτική του αποστολή προς την Κεντρική Διοίκηση της χώρας.

Θεωρώ ότι αυτός ο σημαντικός, για την επιχειρηματικότητα, θεσμός μπορεί και πρέπει να ανανεωθεί. Η δική μου υποψηφιότητα αυτόν τον σκοπό εξυπηρετεί. Νέοι άνθρωποι θα πρέπει να βγούμε μπροστά και μαζί με την εμπειρία των παλαιότερων να πάμε τον θεσμό του Επιμελητηρίου ένα βήμα παρακάτω. Εγώ ζητώ τον καλό σας λόγο και την ψήφο σας, στις προσεχείς εκλογές και σας υπόσχομαι ότι θα την τιμήσω στο ακέραιο».
Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τα καλά σας λόγια.
Τζίνα Μπέη
Μορφολόγος – Διακοσμήτρια
Υποψήφια στο Τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή