Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μήνυμα του Χρήστου Αναστασίου

Τι αναφέρει το «γαλάζιο» στέλεχος που …τάραξε τα «νερά» στην ΝΟΔΕ Τρικάλων.

Σε μήνυμά του, ο Χρήστος Αναστασίου σχετικά με τις εξελίξεις για τις εσωκομματικές εκλογές στην ΝΟΔΕ Τρικάλων, αναφέρει τα εξής:
 
Αγαπητές φίλες και φίλοι.
Από αγνή και άδολη αγάπη για τη μεγάλη μας παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία, την οποία υπηρετώ πάνω από 30 χρόνια, πριν από λίγες ημέρες πήρα την απόφαση να διεκδικήσω την προεδρία της ΝΟΔΕ.

Έχοντας περάσει από σημαντικότατες θέσεις όπως αυτές του αντινομάρχη  και του αντιδημάρχου, θέσεις στις οποίες μου εμπιστευτήκατε εσείς με την ψήφο σας, με τη συμμετοχή μου στις εσωκομματικές εκλογές δεν είχα να κερδίσω τίποτε παραπάνω από την επιθυμία μου να εκπροσωπήσω ακόμη καλύτερα το κόμμα μας, κάτι που με όλες του τις δυνάμεις κάνει μέχρι σήμερα ο Μιχάλη Μπαγιώτης.

Δυστυχώς η ανακοίνωση των προθέσεών μου, παρά τη θέλησή μου, δημιούργησαν συνθήκες πόλωσης, τέτοιες που δεν εξυπηρετούν ούτε τις ανάγκες του κόμματος αλλά ούτε και της ίδιας κοινωνίας. Μέσω των καθημερινών επαφών που είχα με εκατοντάδες Τρικαλινούς, μου έγινε απόλυτα αντιληπτό ότι το κόμμα τοπικά θα έμπαινε σε έναν κύκλο εσωστρέφειας και "εμφύλιου" πολέμου, οι πληγές του οποίου δεν θα μπορούσαν να επουλωθούν εύκολα. Παράλληλα η αναπτυσσόμενη κόντρα, άφηνε παγερά αδιάφορη την κοινωνία, η οποία πέρα από την κρίση, θα είχε να αντιμετωπίσει από τη μεν μία πλευρά την τραγική διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και από την άλλη, μία τοπική οργάνωση στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού.

Έχοντας πλήρη επίγνωση όλων των παραπάνω, δηλώνω πως δεν προτίθεμαι να διεκδικήσω την προεδρία της ΝΟΔΕ της ΝΔ,  κρατώντας από την σύντομη αλλά πολύ διδακτική προεκλογική μου πορεία δύο πράγματα: Πρώτον την συγκινητική σας αγάπη και στήριξη προς το πρόσωπό μου για μία ακόμη φορά και δεύτερον τις πολυάριθμες νέες εγγραφές και επανεγγραφές στο κόμμα μας, για τις οποίες θα συνεχίσω τον αγώνα, σα να είμαι υποψήφιος.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όποιον  τελικά επιλέξει να διεκδικήσει την προεδρία, γνωστοποιώντας του ότι θα με βρει δίπλα του, πιστό συνοδοιπόρο και υποστηρικτή των προσπαθειών του.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή