Μήνυμα Διευθύντριας ΔΕ Τρικάλων ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να απευθυνθώ στις  υποψήφιες και στους υποψήφιους για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μια πολύχρονη πορεία  στα μαθητικά θρανία ολοκληρώνεται  κατά την οποία αποκομίσατε εμπειρίες και γνώσεις  που αποτελούν πολύτιμα εφόδια  για την μετέπειτα πορεία σας, Εισέρχεστε στην τελευταία φάση του μαθητικού σας κύκλου που ολοκληρώνεται με τις προσέλευσή σας στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, η οποία  αποτελέσει την αρχή μιας καινούργιας πορείας με όνειρα, προσδοκίες και νέες προκλήσεις.

Κληθήκατε να διανύσετε την περίοδο της προετοιμασίας σας μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον  που προκλήθηκε λόγω της πανδημίας και όμως ανταπεξήλθατε με ωριμότητα έχοντας όλο αυτό το διάστημα πολύτιμους συμπαραστάτες σας τους καθηγητές σας και τις οικογένειές σας.

Έχοντας όλοι περάσει από αυτό το στάδιο στη ζωή μας, σας καλώ να προσέλθετε στις εξετάσεις, με αισιοδοξία, ηρεμία και θάρρος,  αναλογιζόμενοι ότι είναι απλώς μία πρόκληση από τις πολλές που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε στη ζωή σας.

Από την πλευρά της Δ/νσης  Δ/θμιας  Εκπ/σης, σας διαβεβαιώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα μέτρα, ώστε να  διασφαλιστεί η ομαλή, απρόσκοπτη και αδιάβλητη διαδικασία των εξετάσεων.

Ευχή μου αλλά και όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι ο προσωπικός σας αγώνας να στεφτεί με επιτυχία και οι προσπάθειές σας να σας ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή σας. Η σκέψη και οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν! Καλή επιτυχία!

Ελένη-Μαρίνα Ξυνοπούλου
Διευθύντρια Δ.Ε. Τρικάλων



©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή