Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μήνυμα Δημάρχου Δήμου Μετεώρων για την Πρωτομαγιά

Στη σημερινή συγκυρία, μέσα στη φοβερή δίνη της οικονομικής και ενεργειακής  κρίσης που διανύουμε και  απειλεί κάθε εργασιακή σταθερότητα, η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά έρχεται να μας υπενθυμίσει πως , παρά το γεγονός ότι έχει υπάρξει σημαντική κατάκτηση εργατικών δικαιωμάτων στη χώρα μας, έχουμε αρκετό δρόμο ακόμη να διανύσουμε.

Ο συνεχής αγώνας για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων συναντά σήμερα τον αγώνα για να σταθούμε δυνατοί σε αυτή τη νέα κρίση που πλήττει  κάθε εργατική οικογένεια, τον αγώνα για προάσπιση  της δημόσιας υγείας που κλονίζεται από την πανδημία που μας ταλανίζει ακόμη, τον αγώνα για την αξιοπρέπεια της ανθρώπινης ζωής.

Οφείλουμε ως Δημοτική Αρχή να είμαστε στο πλευρό του κάθε εργαζομένου και να υποστηρίζουμε κάθε αγώνα που σκοπός του είναι η εξασφάλιση κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων. Για κανένα λόγο δεν πρέπει να ξεχαστούν οι αγώνες και οι θυσίες όλων εκείνων των ανθρώπων που πάσχισαν για να αποδείξουν πως οι εργάτες δεν είναι πιόνια και τα παιδιά μας αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον.

Ωστόσο, δεν πρέπει να χάνουμε την αισιοδοξία μας  καθώς η πρώτη μέρα του Μαΐου είναι η μέρα  που για όλους μας  η φύση είναι ωραιότερη, γιορτάζοντας την αναγέννηση της γης , την νίκη του καλοκαιριού έναντι στον χειμώνα.  Ας χαρούμε, λοιπόν, όλοι , δημότες και επισκέπτες , τον υπέροχο φυσικό πλούτο που έχουμε στο Δήμο μας ,στα υπέροχα χωριά μας και τις  εξοχές!

Καλή Πρωτομαγιά με υγεία και αισιοδοξία!

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή