Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Αθ. Σκάρλου για τη νέα σχολική χρονιά

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς που  γίνεται σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια εξαιτίας της πανδημίας, θα ήθελα να στείλω τις ευχές μου σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Σοφάδων, για καλή σχολική χρονιά, με υγεία, πρόοδο και επίτευξη των στόχων τους.

Όπως όλοι γνωρίζουμε έχουν τεθεί σε εφαρμογή άλλου είδους υγειονομικά πρωτόκολλα στην καθημερινή λειτουργία των σχολείων. Η πρόκληση που μας περιμένει μπροστά μας, απαιτεί συλλογική προσπάθεια, ψυχραιμία, συνετή διαχείριση, χωρίς υπερβολές και λαϊκισμούς.     

Διαβεβαιώνω ότι ως δημοτική Αρχή έχουμε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μας, αυτά που είναι στις αρμοδιότητές μας, αλλά και πέρα από αυτές, για να θωρακίσουμε  την υγεία των παιδιών μας, των εκπαιδευτικών και κατ’ επέκταση των οικογενειών τους.

Μεριμνήσαμε, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων, κάνοντας αγώνα δρόμου, ώστε όλο το απαραίτητο υλικό να είναι διαθέσιμο στην ώρα του για τα σχολεία μας.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την εκπαιδευτική κοινότητα και τις αρμόδιες υπηρεσίες, στοχεύοντας σε ένα ασφαλές και ποιοτικό σχολικό περιβάλλον

Η διαφύλαξη των αγαθών της υγείας και της παιδείας είναι το στοίχημα που οφείλει να κερδίσει η κοινωνία μας αυτή τη χρονική περίοδο.

Είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε όλοι το καλύτερο μπορούμε για να δώσουμε στα παιδιά μας τη μόρφωση που δικαιούνται.

Τις καλύτερες ευχές μου για πρόοδο ώστε η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική και να αποτελέσει την αρχή καινούργιων κατακτήσεων.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή