Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα με στόχους, προσδοκίες και όνειρα. θέλω να ευχηθώ προς τα παιδιά Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η νέα σχολική χρονιά να κυλήσει ήρεμα, γόνιμα και εποικοδομητικά.

Αυτή τη χρονιά, τα σχολεία ανοίγουν με πιο ομαλές συνθήκες, με την ευχή και την προσδοκία όλων μας η επιδημιολογική εικόνα των να μην ανατρέψει, με κανέναν τρόπο, την κανονικότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ο Δήμος Σοφάδων, όλο το προηγούμενο διάστημα φρόντισε για την λειτουργική ετοιμότητα, την καθαριότητα και ασφάλεια των σχολικών μονάδων, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Προτεραιότητά μας είναι να εξασφαλίζουμε τη σωστή συντήρηση και λειτουργία των σχολείων του Δήμου μας, έτσι ώστε τα παιδιά να νιώθουν ασφαλή και να απολαμβάνουν ένα φιλόξενο, καθαρό και λειτουργικό σχολείο. Σταθερός μας στόχος είναι να συνεργαστούμε δημιουργικά κι εποικοδομητικά με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να συνδράμουμε στην αναβάθμιση της μαθησιακής διαδικασίας.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλη τη μαθητική κοινότητα, τους μαθητές και τις μαθήτριες, όλων των βαθμίδων. Με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία, επιμονή και υπομονή να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.  Θερμές ευχές και στο εκπαιδευτικό προσωπικό, που υπηρετούν με το έργο τους το ύψιστο αγαθό της παιδείας. Πολλές ευχές και καλή χρονιά και σε όλους τους γονείς που αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο, στήριγμα και θεμέλιο ζωής για τα παιδιά τους.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή