Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μήνυμα Γεωργίου Κωτσού για τον Δεκαπενταύγουστο

Η Κοίμηση της Θεοτόκου είναι μια από τις μεγαλύτερες Γιορτές της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού όπου γης.

Εμείς οι Έλληνες ακουμπάμε την πίστη μας και την ελπίδα μας στη Μεγαλόχαρη κι απ’ αυτή αντλούμε συχνά δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής.

Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδοκατά την οποία η χώρα δοκιμάζεται σκληρά απ’ την πανδημία του νέου κορωνοϊούπου έχει απλώσει τα θανατηφόρα δίχτυα της στον πλανήτη, αλλά κι’ απ’ τις πρωτόγνωρες επεκτατικές ενέργειες των Τούρκων!

Οι καιροί είναι χαλεποί και σήμερα η Ελλάδα έχει απόλυτη ανάγκη την εθνική ενότητα και ομοψυχία για να επιτύχει τους στόχους της.

Οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι… Ας σταθούμε λοιπόνόλες και όλοι απέναντί τουςενωμένοι, με θάρρος και πίστη στις τεράστιες δυνάμεις και δυνατότητες του λαού μας.

Η Ελλάδαέχει ανακτήσει πλέον το διεθνές κύρος της και χάρη στους επιδέξιους διπλωματικούς χειρισμούς του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη οι σύμμαχοί μας στην Ευρώπη και στον κόσμο συνεχώς πληθαίνουν.

Με προσεκτικό σχεδιασμό, ύψιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα, είμαι βέβαιος ότι η Πατρίδα μας θα ξεπεράσει νικηφόρα τις καινούργιες προκλήσεις και με την βοήθεια της Παναγιάς μας θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά την πορεία που χαράξαμε όλοι μαζί προς την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!!!

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή