Μήνυμα για την αναγκαιότητα σταθερής κυβέρνησης από τον Κώστα Σκρέκα στα χωριά των Αντιχασίων

Ο Κώστας Σκρέκας δεν αφήνει γωνιά του Νομού Τρικάλων που να μην επισκεφθεί για να «κλειδώσει» μία ακόμη, μεγάλη νίκη για τη Νέα Δημοκρατία που εγγυάται μία ισχυρή και σταθερή Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Σκρέκας, την Τρίτη, επισκέφθηκε τα χωριά των Αντιχασίων. Στο Φωτεινό, το Μαυρέλι, την Αχελινάδα, το Γερακάρι, το Λογγά και τον Κονισκό συνάντησε ανθρώπους με διάθεση για ουσιαστική συζήτηση. Ο ίδιος τους εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η χώρα χρειάζεται μία σταθερή Κυβέρνηση της ΝΔ. Όπως τόνισε: «Χρειαζόμαστε μια ακόμη ευκαιρία ώστε να δημιουργήσουμε μια σταθερή Κυβέρνηση και να προχωρήσουμε σε μεγάλες αλλαγές σε κομβικούς τομείς, όπως η υγεία, η παιδεία, η δικαιοσύνη. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ακούραστος και εργατικός, είναι ένας πολιτικός με σχέδιο και μεγάλο όραμα για την Ελλάδα».

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κάλεσε τους συμπολίτες του να στηρίξουν στην κάλπη τη Νέα Δημοκρατία για να παραμείνει η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, ώστε να δημιουργηθούν ακόμη περισσότερες θέσεις εργασίας, κυρίως για τα νέα παιδιά.©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή