Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μήνυμα Κωνσταντίνου Φλώρου: Τα ελληνικά όπλα θα μετατραπούν σε όπλα “Νέμεσις” και Τίσις” αν…

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος απηύθυνε μήνυμα αυτοσυγκράτησης προς όποιον επιβουλεύεται την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδας.

«Τα ελληνικά όπλα είναι όπλα ειρήνης και αποτροπής για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της νοτιο-ανατολικής Μεσογείου. Θα μετατραπούν όμως σε όπλα Νέμεσις και Τίσις που θα τιμωρήσουν αδυσώπητα εκείνους που θα τολμήσουν να διαπράξουν το μοιραίο λάθος της ύβρεως» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Μιλώντας στην Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), όπου παραβρέθηκε για την κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Επιτελών Εθνικής Άμυνας, ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος απηύθυνε μήνυμα αυτοσυγκράτησης σε όποιον επιβουλεύεται την Εθνική Κυριαρχία της χώρας, κι ιδίως προς την Τουρκία, χωρίς όμως να την κατονομάζει, επισημαίνοντας:

«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι σήμερα πιο δυνατές και πιο αξιόμαχες από ποτέ, υψώνοντας επίγεια, θαλάσσια και εναέρια τείχη αποτροπής σε όσους μας απειλούν αλαζονικά, απροκάλυπτα και ανερυθρίαστα ότι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα. Εκείνοι τις απειλές τους, εμείς όμως τη δουλειά μας. Και η δουλειά μας είναι να εκπαιδευόμαστε εντατικά είτε σε εθνικό επίπεδο, είτε με φίλους, εταίρους και συμμάχους».

enikos.gr

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή