Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μήνυμα Θανάση Λιούτα για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Φίλες και φίλοι,

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες φέτος γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Πριν 200 χρόνια, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ήρωες της Επανάστασης ξεκινούσαν τον αγώνα για την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας.

Πνεύμα και σώμα δόθηκαν στη μάχη.

Στους ήρωες της Επανάστασης, οφείλουμε την ελευθερία, την εδαφική μας ανεξαρτησία και τη συγκρότηση του έθνους μας. Τους τιμούμε και τους μνημονεύουμε πάντα ως μια τεράστια πηγή δύναμης και αγάπης για την Πατρίδα μας.

Μπροστά στο ορόσημο της συμπλήρωσης των 200 ετών, αναλογιζόμαστε την πορεία του Έθνους μας έως σήμερα και παίρνουμε δύναμη, ώστε να συνεχίσουμε και να αγωνιστούμε όλοι για μια καλύτερη ζωή για όλους τους Έλληνες.

Ας επιτρέψουμε στη φετινή μεγάλη μας συγκίνηση να συναντήσει και το αίσθημα της αισιοδοξίας. Θα βγούμε σύντομα από αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη περιπέτεια, στην οποία χάσαμε πολλά.

Φίλες και φίλοι, για τους Έλληνες, η επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι διπλή γιορτή. Γιορτάζουμε και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Ας πάρουμε λοιπόν δύναμη τόσο από την ιστορία όσο και από την πίστη μας. Οι

Έλληνες ενωμένοι είχαν, έχουν και θα έχουν πάντα τη δύναμη να καταφέρνουν πολλά, να είναι άξιοι και να πηγαίνουν μπροστά.

Ας παραμείνουμε ενωμένοι για να βγούμε νικητές.

Η ιστορία μας ως πυξίδα. Η πίστη μας ως δύναμη.

Χρόνια Πολλά στην Πατρίδα μας.
Χρόνια Πολλά και καλή δύναμη σε όλους τους Έλληνες.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή