Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ  ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Το κοσμοσωτήριο γεγονός της ενανθρώπισης του Υιού και Λόγου του Θεού που εορτάζουμε σε λίγες μέρες έχει μέγιστη αξία για τη ζωή μας.

Η μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων μας καλεί να κάνουμε πράξη το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης. Ένα μήνυμα που στην εποχή μας αποκτά μεγαλύτερη σημασία και αναγκαιότητα, καθώς βιώνουμε δύσκολα και πρωτόγνωρα γεγονότα που αφορούν στην πλειοψηφία της ανθρωπότητας. Έτσι η σύμπραξη, η αλληλοβοήθεια, η κοινή στοχοθεσία και κυρίως η αγάπη για τον άνθρωπο με την έμπρακτη στήριξη στο συνάνθρωπο αποτελούν μονόδρομο και διέξοδο. Φαινόμενα, όπως ο ρατσισμός, η τρομοκρατία, η κυριαρχικότητα, το κυνήγι του πλούτου, η ανεξέλεγκτη πολεμική βιομηχανία, η οικολογική καταστροφή, οι πανδημίες θα νικηθούν μόνο με την αγάπη, την πίστη και την αλληλεγγύη, για να φέρουν στη θέση τους υγεία, ειρήνη και προκοπή.

Ας ανοίξουμε την καρδιά μας στον Κύριο, ας υποδεχθούμε ενωμένοι και με ευλάβεια τη Γέννηση του Θεανθρώπου κι ας αποχαιρετήσουμε το απερχόμενο έτος με υποσχέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να είναι το εφαλτήριο και η πυξίδα μας για μια καλύτερη ζωή. Εύχομαι επίσης το νέο έτος να  φέρει και την ευόδωση των στόχων των μαθητών μας που βρίσκονται στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και η επιτυχία να σφραγίσει τον κόπο τους. Δύναμη και κουράγιο να έχουν και οι εκπαιδευτικοί μας, αλλά και όλοι οι φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας που αναμφισβήτητα αποτελούν τους πυλώνες μιας ποιοτικής  εκπαίδευσης.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΛΕΝΗ – ΜΑΡΙΝΑ ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή