Μήνυμα του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων για τη γιορτή της Μητέρας

H δεύτερη Κυριακή του ανοιξιάτικου Μάη  είναι αφιερωμένη στο πιο ξεχωριστό λουλούδι του κάθε ανθρώπου, τη μητέρα του.  Ένας ελάχιστος φόρος τιμής με σκοπό την έκφραση ευγνωμοσύνης , αγάπης και σεβασμού στον άνθρωπο  που μας έφερε στο κόσμο , που μας φροντίζει  και συμπαραστέκεται σε κάθε πτυχή της ζωής  μας, ανεξαρτήτως ηλικίας , χαίρεται με τις χαρές και λυπάται με τις στεναχώριες μας.

Η μητέρα είναι για μας σύμβολο ζωής και ανιδιοτελούς αγάπης  , εμπιστοσύνης και ασφάλεια, ο πρώτος άνθρωπος στη ζωή μας που μας μαθαίνει αξίες και μας κάνει να νιώθουμε σημαντικοί.

Σήμερα που γιορτάζουν όλες οι μητέρες του κόσμου είναι η κατάλληλη  ευκαιρία με ένα γλυκό λόγο , μια θερμή αγκαλιά , ένα μικρό δώρο να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα κάνουν και για την αγάπη που δίνουν.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες  του κόσμου ,στις μητέρες που κοπιάζουν καθημερινά να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στις δύσκολες εποχές που ζούμε ,σε όσες κόπιασαν πολύ για να γίνουν και ίσως δεν τα κατάφεραν  και σε εκείνες που μπορεί να μην είναι πια μαζί μας αλλά είναι σαν να μην έφυγαν ποτέ!

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …