Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μήνυμα του δημάρχου Μετεώρων για την παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Στην Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, ανατρέχουμε στις σελίδες της ιστορίας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αναγνωρίζοντας την αξία και τη σημασία της τρίτης ηλικίας στη σύγχρονη κοινωνία.

Οι ηλικιωμένοι είναι οι φορείς της παράδοσης και οι παραγωγοί του πολιτισμού. Είναι αυτοί που με την εμπειρία τους, τη γνώση τους και το δίδαγμά τους εμπλουτίζουν την κοινωνία μας κάθε μέρα. Είναι οι φορείς της παράδοσης και οι παραγωγοί του πολιτισμού.

Στη τρίτη ηλικία, η ανάγκη για στήριξη και αγάπη γίνεται ακόμη πιο εμφανής. Οι ηλικιωμένοι μας, με τη σοφία και τις εμπειρίες τους, έχουν δώσει τόσα πολλά στον τόπο μας. Είναι καιρός να ανταποδώσουμε, προσφέροντάς τους την αγάπη, τον σεβασμό και τη στήριξη που αξίζουν, ώστε να νιώθουν πάντα σημαντικοί και αγαπημένοι.

Ο Δήμος Μετεώρων αναγνωρίζει την ανεκτίμητη αξία των ηλικιωμένων του και τις αμέτρητες συνεισφορές τους στην πόλη μας. Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου νιώθουν ασφαλείς, εκτιμημένοι και προστατευμένοι. Κάθε δράση μας, κάθε πρωτοβουλία, αντικατοπτρίζει τον σεβασμό μας προς αυτούς. Θέλουμε να γνωρίζουν ότι ο Δήμος Μετεώρων είναι πάντα δίπλα τους, στηρίζοντας και φροντίζοντας για την ευημερία τους.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή