Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μήνυμα του Δημάρχου Μετεώρων για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Στα πλαίσια της έναρξης των πανελλήνιων εισαγωγικών εξετάσεων της χώρας μας, εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους υποψηφίους να επιφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τους στόχους που η κάθε μαθήτρια και ο κάθε μαθητής έχει θέσει.

Δεν πρέπει να λησμονήσουμε τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν μαθητές και γονείς σε μία περίοδο ύψιστης κρίσης για την υγεία και την οικονομία.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένα ακόμη στοίχημα για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς οι οποίοι προσέφεραν αμέριστη αφοσίωση, γνώση και συμπαράσταση για την ιδανική προετοιμασία των υποψηφίων, ζώντας τις αγωνίες και παρέχοντας υψηλά επίπεδα ενσυναίσθησης στο όμορφο ταξίδι τους. Ένα ταξίδι που γίνεται ενδιαφέρον από τον τρόπο που θα επιλέξει ο καθένας να το ταξιδέψει.

Ο προορισμός της ζωής είναι αυτός που μας κάνει σοφότερους και μας ολοκληρώνει. Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν ένα σταθμό στο αέναο ταξίδι της «Ιθάκης» υιοθετώντας την πεποίθηση του αείμνηστου Κ.Π. Καβάφη.

Θα ήθελα λοιπόν, και ως γονέας, να τονίσω με βεβαιότητα, ότι η πρόκληση των πανελλήνιων εξετάσεων θα σας συνοδεύει σε όλη σας τη ζωή ως πολύτιμο αγαθό στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, γι’ αυτό ζήστε την, σκεπτόμενοι θετικά, ως μία ξεχωριστή εμπειρία.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων

Θοδωρής Αλέκος

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή