Μήνυμα του Κώστα Κρεμμύδα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

25η Μαρτίου σήμερα .

Ημέρα του Ευαγγελισμού , ημέρα Έναρξης της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, με το σύνθημα “Ελευθερία ή Θάνατος”  να γίνεται εθνικό σύνθημα .

Σήμερα 200 χρόνια μετά , με τις προκλήσεις να είναι όλες μπροστά μας , έχοντας διανύσει διαστήματα με πολέμους , με κακουχίες για το λαό , με πείνα και δυστυχία , με καθεστώτα που επιβουλεύονταν  την θέληση και τα δικαιώματα των πολιτών,  αλλά και περιόδους με ειρήνη και δημιουργικούς χρόνους που ανέστησαν μια χώρα από την αρχή , στην πιο όμορφη γωνιά του κόσμου , το μήνυμα θα πρέπει να ηχηρό, ισχυρό, συλλογικό“ Ελευθερία και Ζωή”.

Σήμερα , αν και με οξύμωρο τρόπο είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλο , είμαστε πιο κοντά από ποτέ . Και μας ενώνει η αγάπη για τη ζωή , η σκέψη για τον συνάνθρωπό μας  αλλά και η βίαιη , ίσως και ενστικτώδη ωρίμανση , μέσα από την απειλή των τελευταίων δραματικών γεγονότων παγκοσμίως.

Συνεπαρμένοι από τα σημεία των καιρών , ευελπιστούμε σε νέες απαρχές , νέαξεκινήματα προς όφελος του λαού με την υπόσχεση να παραδώσουμε αυτή τη χώρα , ομορφότερη ,δημιουργικότερη , καλύτερη στις επόμενες γενιές.

Οι συνεργάτες μου και εγώ σας εύχομαι χρόνια πολλά , και ας μη ξεχνάμε ποτέότι αυτά που μας χωρίζουν είναι πολύ λιγότερα από αυτά που μας ενώνουν . Θα περάσουν όλα και αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα για την ανθρωπότητα , για τη χώρα μας , για εμάς.

Χρόνια Πολλά.

Κώστας Κρεμμύδας

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “μαζί Για Τα  Τρίκαλα”©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή