Μήνυμα του Κώστα Κρεμμύδα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

By: trikalanews
25 Μαρ 2020 12:31

25η Μαρτίου σήμερα .

Ημέρα του Ευαγγελισμού , ημέρα Έναρξης της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, με το σύνθημα “Ελευθερία ή Θάνατος”  να γίνεται εθνικό σύνθημα .

Σήμερα 200 χρόνια μετά , με τις προκλήσεις να είναι όλες μπροστά μας , έχοντας διανύσει διαστήματα με πολέμους , με κακουχίες για το λαό , με πείνα και δυστυχία , με καθεστώτα που επιβουλεύονταν  την θέληση και τα δικαιώματα των πολιτών,  αλλά και περιόδους με ειρήνη και δημιουργικούς χρόνους που ανέστησαν μια χώρα από την αρχή , στην πιο όμορφη γωνιά του κόσμου , το μήνυμα θα πρέπει να ηχηρό, ισχυρό, συλλογικό“ Ελευθερία και Ζωή”.

Σήμερα , αν και με οξύμωρο τρόπο είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλο , είμαστε πιο κοντά από ποτέ . Και μας ενώνει η αγάπη για τη ζωή , η σκέψη για τον συνάνθρωπό μας  αλλά και η βίαιη , ίσως και ενστικτώδη ωρίμανση , μέσα από την απειλή των τελευταίων δραματικών γεγονότων παγκοσμίως.

Συνεπαρμένοι από τα σημεία των καιρών , ευελπιστούμε σε νέες απαρχές , νέαξεκινήματα προς όφελος του λαού με την υπόσχεση να παραδώσουμε αυτή τη χώρα , ομορφότερη ,δημιουργικότερη , καλύτερη στις επόμενες γενιές.

Οι συνεργάτες μου και εγώ σας εύχομαι χρόνια πολλά , και ας μη ξεχνάμε ποτέότι αυτά που μας χωρίζουν είναι πολύ λιγότερα από αυτά που μας ενώνουν . Θα περάσουν όλα και αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα για την ανθρωπότητα , για τη χώρα μας , για εμάς.

Χρόνια Πολλά.

Κώστας Κρεμμύδας

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “μαζί Για Τα  Τρίκαλα”

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή