Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μήνυμα του Βουλευτή Ν.Δ. Καρδίτσας Γ. Κωτσού για τους επιτυχόντες

Εκφράζω απ’ την καρδιά μου θερμά συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους του Νομού μας που επέτυχαν την εισαγωγή τους σε Σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγχαίρω δε, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια, αρωγοί στην επίπονη προσπάθεια που έκαναν και είδαν τελικά τους κόπους τους να δικαιώνονται.

Θέλω όμως να δηλώσω και τη βαθιά μου εκτίμηση στις υποψήφιες και στους υποψηφίους που στις αρχές του καλοκαιριού έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά δεν μπόρεσαν να επιτύχουν το στόχο τους!

Τους προτρέπω να μην απογοητευτούν και να συνεχίσουν τον αγώνα ακόμη πιο δυναμικά, είτε επαναλαμβάνοντας του χρόνου το εγχείρημα, η αναζητώντας πλέον καινούργιες προοπτικές εκπαίδευσης που προσφέρονται απλόχερα στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα.

Εξάλλου, όλα τα νέα παιδιά διαθέτουν μοναδικά ταλέντα τα οποία μπορούν να αναδείξουν και να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό, μέσα από εναλλακτικές διαδικασίες και μεθόδους κατάρτισης.

Πεποίθησή μου είναι ότι ένας νέος άνθρωπος μπορεί να φτιάξει το μέλλον του σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό πλαίσιο, εφόσον πιστεύει στον εαυτό του, δουλέψει σκληρά, βελτιώσει και αξιοποιήσει πλήρως τις δεξιότητες που έχει.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους καλή σταδιοδρομία και να έχετε πολλές επιτυχίες στη ζωή σας.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή