Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μήνυμα του βουλευτή Τρικάλων Θανάση Λιούτα για τους επιτυχόντες των Πανελλήνιων Εξετάσεων

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων. Εύχομαι σε όλες και όλους, η φοιτητική ζωή να αποτελέσει μια περίοδο, γεμάτη όρεξη για γνώση.

Η γνώση είναι το θεμέλιο για μια ζωή με ανοικτούς ορίζοντες και μια δυνατή προοπτική εργασίας και ζωής. Αδράξτε την ευκαιρία για σπουδές. Την ευκαιρία, που εσείς και οι οικογένειές σας, με κόπο και θυσίες, κατακτήσατε. Προχωρήστε με δύναμη και θάρρος στον δρόμο που από σήμερα ανοίγεται μπροστά σας!

Θερμά συγχαρητήρια εύχομαι στους γονείς, που  παρ’ όλες τις οικονομικές δυσκολίες, δεν απέκλιναν  από τον στόχο, τα παιδιά τους να σπουδάσουν, καθώς και στην κοινότητα των εκπαιδευτικών, που είναι η δική τους θεμελιώδης εργασία που οδηγεί τα παιδιά μας προς τις σπουδές.

Τέλος, σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους, θέλω να τονίσω ότι, πρέπει να μείνουν μακριά από κάθε αίσθημα απογοήτευσης και λύπης.

Με ανασύνταξη δυνάμεων και προσήλωση στον στόχο, η επόμενη προσπάθεια θα οδηγήσει αναμφίβολα στην κατάκτηση των στόχων τους.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή