Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μητροπολίτης Χρυσόστομος: «Όποιος μισθοδοτείται από το κράτος θα είναι υποχρεωμένος να εμβολιαστεί»

Την πεποίθηση του πως πρέπει να απαγορεύεται η είσοδος σε ανεμβολίαστους πιστούς στους ναούς εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος

«Δεν βλέπουν τα μάτια τους την τραγικότητα της οικουμένης;», αναρωτήθηκε ο σεβασμιότατος μιλώντας στην εκπομπή Live News τονίζοντας τις διαστάσεις του προβλήματος.

Ο σεβασμιότατος σχολίασε την αντίθεση των υγειονομικών να μην εμβολιαστούν, ενώ σχολίασε και τις αντιδράσεις του κλήρου στον εμβολιασμό.

«Είναι δυνατόν να είσαι παππάς, αντιεμβολιαστής και να αφήσεις τους ανθρώπους να πεθαίνουν με την ελπίδα ότι θα τους σώσει ο θεός; Θα τους σώσει ο θεός αν έχουν κάποια σχέση και με το θεό», πρόσθεσε.

«Πως είναι δυνατόν να υπάρχει εκκλησία χωρίς πειθαρχία», τόνισε ο Μητροπολίτης.

«Όταν κάποιος άνθρωπος της εκκλησίας δεν τηρεί αυτό που αποφάσισε η εκκλησία, οι προϊστάμενοι του τότε θέτει τον εαυτό του εκτός εκκλησίας», ξεκαθάρισε ο σεβασμιότατος για όσους ιερωμένους δεν συμφωνούν με τις αποφάσεις της κεφαλής της εκκλησίας.

«Όποιος μισθοδοτείται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από το κράτος θα είναι υποχρεωμένος να εμβολιαστεί. Εάν δεν το κάνει να του κόψουν τον μισθό», δήλωσε ο σεβασμιότατος.

NEWSIT

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή