Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μιχάλης Ταμήλος: Ποιος φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ;

Η επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη στο Νομό Τρικάλων ήταν ακόμη μία επίσκεψη ρουτίνας κυβερνητικού στελέχους με αφορμή τις πρόσφατες ζημιές από τις βροχοπτώσεις  σε συνέχεια της επίσκεψης του Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη  που έγινε πριν λίγες ημέρες. 

Πρόσφατα δεχθήκαμε και την επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη ενώ στο επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί τον Νομό μας και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης.
Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση των θεσμικών παραγόντων της περιοχής να συναντούν τα κυβερνητικά στελέχη και να προωθούν την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής διότι έτσι εκπροσωπούν με τον καλύτερο τρόπο αυτούς που τους εξέλεξαν στις θέσεις τους.
Είναι αδιανόητο να ελέγχεται οποιοδήποτε στέλεχος της αυτοδιοίκησης,  των  επιμελητηρίων, των συνδικαλιστικών φορέων  που έχει την ιδιότητα του μέλους της Ν.Δ., επειδή συνάντησε η παρευρέθηκε  σε εκδήλωση με κυβερνητικά στελέχη για θέματα που αφορούν την περιοχή μας η γενικότερα την αυτοδιοίκηση.

Ειδικότερα για την επίσκεψη Σκουρλέτη, είχε ανακοινωθεί ότι σε ομιλία του στα Τρίκαλα  θα άνοιγε τα χαρτιά του για τον επικείμενο νόμο που αφορά την λειτουργία της αυτοδιοίκησης και μάλιστα την καθιέρωση της απλής αναλογικής, θέμα που ενδιαφέρει πάρα πολλούς.
Γιατί πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι, ότι τα τοπικά ζητήματα ενδιαφέρουν εξίσου με τα εθνικά θέματα εκατοντάδες στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που με την δική τους προσπάθεια έχουν κατακτήσει τους Δήμους και την Περιφέρεια.
Δυστυχώς αυτό το ενδιαφέρον για ενημέρωση ενόχλησε κάποιους θερμοκέφαλους και έσπευσαν να αναδείξουν το γεγονός ως «κομματικό αμάρτημα» !
Και προκύπτει ευθέως το ερώτημα : Ποιος φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ ;
Ακόμη και τώρα που η κοινωνία έχει αξιολογήσει ότι απέτυχαν και δίνει προβάδισμα νίκης 10 μονάδων στην Νέα Δημοκρατία , υπάρχουν «ΣΥΡΙΖΟΦΟΒΙΚΑ»  στελέχη;

Εάν αυτό συμβαίνει , είναι ανησυχητικό γι αυτούς. Διότι σε ένα νομό που στελέχη της Νέας Δημοκρατίας διοικούν όλους τους οργανισμούς , τις υπηρεσίες, τα επιμελητήρια, τους επιστημονικούς συλλόγους ακόμη και τους πολιτιστικούς συλλόγους στις συνοικίες και στα χωριά , δεν δικαιολογούνται  φοβικά σύνδρομα.

Το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας  στην κοινωνία των Τρικάλων πρέπει να είναι διαφορετικό και ξεκάθαρο.

Είμαστε η μεγαλύτερη εθνική πολιτική δύναμη που δικαιώνεται για τις επιλογές της διαχρονικά και μόνο στην Ν.Δ. μπορεί να στηριχθεί ο απλός πολίτης.
Έχουμε την σιγουριά της νίκης στις επικείμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν.
Δεν μας πτοούν οι σκευωρίες εναντίον των καταξιωμένων στελεχών μας.
Δεν φοβόμαστε τον δημοκρατικό διάλογο με κανένα κόμμα της αριστεράς και θα αντιπαραθέτουμε με θάρρος τις απόψεις μας . Θα μας βρίσκουν μπροστά τους κάθε φορά που προσπαθούν να υπονομεύσουν για το κομματικό τους συμφέρον κατακτήσεις πολλών ετών στην  ιστορία, στην παιδεία , την δικαιοσύνη, την οικονομία και στην αυτοδιοίκηση.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ
 
Μιχάλης Ταμήλος
Τ. Δήμαρχος Τρικκαίων
Τ. Βουλευτής Ν. Τρικάλων
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή