Μοίρασαν νερά σε χωριό των Τρικάλων χωρίς να έχει …πρόβλημα!

Τι λέει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας, Αθανάσιος Ζώτος, απαντώντας στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες, μετά τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή.

Η ανακοίνωσή του

Εσείς που ασχολείστε με τα facebook και γράφετε ανακρίβειες χωρίς να γνωρίζετε τα πραγματικά δεδομένα δημιουργεί ανασφάλειες και διχόνοιες στους κατοίκους που πραγματικά έχουν ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Σαν ΔΕΥΑΦ ήμασταν οι πρώτοι που ανακοινώσαμε την απαγόρευση χρήσης νερού για οτιδήποτε, περίπου 8 ώρες πιο μπροστά από τη Διεύθυνση Υγιεινής κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με το εργαστήριο αναλύσεων (παρόλο τα προβλήματα που είχαμε με πλημμυρισμένα γραφεία χωρίς εξοπλισμού, χωρίς internet).

Ακολουθούμε τις συμβουλές και τις αναλύσεις που μας παρέχει το εργαστήριο. Είμαστε σαν ΔΕΥΑΦ από την πρώτη στιγμή στο πόδι με συνεχείς αναλύσεις και ενημερώσεις όταν χρειάζεται. Γίνονται καθημερινά έλεγχοι από διάφορα σημεία των δικτύων για να δώσουμε το γρηγορότερο καλύτερη λύση.

Όσο για τα γραφόμενά μου που αφορούν το Γριζάνο δεν κατηγορώ κανέναν παρά μόνο την Περιφέρεια για την ενέργειά της να μοιράζει νερά σε ένα χωριό που δεν έχει πρόβλημα, μετά από την ανάρτηση της προέδρου στο facebook.

Στα χωριά που έχουν το πρόβλημα δεν ζουν άνθρωποι; Δεν έχουν ανάγκες; Γιατί αυτή η ιδιαίτερη μεταχείριση του Γριζάνου ΜΟΝΟ;

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΦ

ΖΩΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 ©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή