Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοιράζει χιλιάρικα ο Αγοραστός … πεινάει ο Λαός

Για να εξυπηρετήσει διαφημιστικούς σκοπούς και προβολή του, να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων της λίμνης Κάρλας, εν μέσω κρίσης που χειμάζει τον λαό και συσσιτίων – κοινωνικών παντοπωλείων και ορυμαγδού φτώχειας στην κοινωνία, ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ κος Αγοραστός, σκορπάει χιλιάρικα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης τοπικής εμβέλειας.
 
Αποκλειστικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για καταβολή υπέρογκων ποσών (από 500 έως 1.500 ευρώ) σε δεκάδες μέσα μαζικής ενημέρωσης τοπικού ενδιαφέροντος για καταχώρηση ΜΙΑΣ μόλις ημέρας και δη των εγκαινίων της λίμνης και προβολή αυτών σε υπερπαραγωγή.

"Λίμνη

 
Ενόψει εκλογών μάλλον, με ταχύτατες διαδικασίες εξπρές, μοιράστηκαν συνολικά 10.350 ευρώ σε ιδιοκτήτες τοπικών μέσων site και εφημερίδων, κανονικά και με το νόμο.
 
Στην «Διαύγεια», το πρόγραμμα που δημιουργήθηκε με τον Νόμο 3861/2010 με σκοπό να υπάρχει διαύγεια στις αποφάσεις των κυβερνητικών οργάνων και της διοίκησης με δημοσίευσή τους στο διαδίκτυο, δίνει από μόνο του τις δικές της ξεκάθαρες απαντήσεις.
 
Παραμένουν άγνωστα τα κριτήρια επιλογής των επιλεχθέντων, οι διαφοροποιήσεις στις πληρωμές καθενός καθώς και ο ρόλος που έπαιξαν σε αυτό τοπικοί παράγοντες που ηγούνται της Περιφέρειας και εσχάτως εθεάθησαν να κάνουν βόλτες εποχούμενοι σε μηχανάκι με Τρικαλινό εκδότη που έλαβε την μερίδα του λέοντος.
 
Για διαφήμιση μιας ημέρας έπεσαν ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ (10.350 ακριβέστερα), φανταστείτε τι χρήμα θα «κινηθεί» μέσα στον προεκλογικό χειμώνα για να «καλλωπιστούν» τα προφίλ των αρχόντων μας….
 
ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΛΕΣ…..

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή