Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΜοιράΖΩμαι: “Να κάνουμε τις ημέρες των συνανθρώπων μας λίγο πιο φωτεινές”

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν το θάρρος και το σθένος να βοηθήσουν τους συνανθρώπους που βιώνουν δυσκολίες χωρίς να γυρίζουν την πλάτη στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Ένας από τους πρωτεργάτες του εθελοντισμού στα Τρίκαλα είναι ο Θωμάς Τζιωρτζιώτης γνωστός για την δράση του τα τελευταία χρόνια καθώς εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με το κομμάτι της αλληλοβοήθειας σε ευάλωτες οικογένειες.

Το όραμα που είχε για την δημιουργία ενός νέου συλλόγου βοήθειας και αλληλεγγύης πηρε σάρκα και οστά. Ονομάζεται “ΜοιραΖΩμαι” και θα συστηθεί στο κοινό το Σάββατο το απόγευμα στις 18:00 στο χώρο του χειμερινού κινηματογράφου του Ματσόπουλου.
Στο πλευρό του κ. Τζιωρτζιώτη βρίσκονται νεαροί επιχειρηματίες όπως οι Γιώργος Ηλιάδης, Βαλάντης Τσιούτσιας, Δήμητρα Παπαγιάννη, Στέφανος Βαβύλης, Βασίλης Μάντζιος και Αριστοτέλης Σιακαβάρας ενώ υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και με την Καρδίτσα μέσω της Βάσω Μητρουλιά και Ελένη Κίτση.

Απευθυνθήκαμε στον Θωμά Τζιωρτζιώτη ο οποίος μίλησε στο trikalanews.gr για την προσπάθεια που ξεκινά. Αναλυτικά:
Πριν 5 χρόνια ξεκίνησε μια προσπάθεια με αφορμή μια οικογένεια με προβλήματα επιβίωσης να τις δώσουμε τα βασικά για να περάσουν τα Χριστούγεννα που πλησίαζαν έχοντας τουλάχιστον κάτι υπάρχει στο τραπέζι τους.

Χρόνο με το χρόνο αυτή η προσπάθεια μεγάλωνε ολοένα και πιο πολύ και φτάσαμε τα περασμένα Χριστούγεννα σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Act4V και τη πρωτοβάθμια εκπαίδευση να δώσουμε πάνω από 300 πακέτα αγάπης σε παιδιά δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων .

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η ανάγκη για τη σύσταση ενός συλλόγου με σκοπό όλο αυτό να γίνει πιο οργανωμένο,πιο όμορφο και να μεγαλώσει και άλλο η αλυσίδα αλληλεγγύης.

Έτσι μαζευτήκαμε μια παρέα ανθρώπων και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το ΜΟΙΡΑΖΩΜΑΙ. Έναν συλλόγου που σκοπό έχει να κάνει τις πόλεις μας πιο ανθρώπινες, πιο όμορφες.

Σας περιμένουμε με χαρά το Σάββατο στις 18.00 στο χώρο του χειμερινού κινηματογράφου του Ματσόπουλου προκειμένου να σας δείξουμε ποιοι είμαστε και τι θα θέλαμε να κάνουμε και να ζητήσουμε έτσι και τη δική σας βοήθεια για να κάνουμε τις ημέρες των συνανθρώπων μας λίγο πιο φωτεινές.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή