Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοιράζουν παιχνίδια στα παιδιά του Παλαμά Καρδίτσας

Περισσότερα από 800 παιχνίδια θα μοιράσει ο ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης Status FM 107,7 σε παιδιά νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων στην περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας, που χτυπήθηκε σκληρά από τη θεομηνία Daniel.

Οι «πληγές» από την πρόσφατη θεομηνία στη Θεσσαλία δεν έχουν κλείσει. Πολλοί κάτοικοι της περιοχής έχασαν τα πάντα, ακόμη και το χαμόγελό τους.

Οι άνθρωποι του STATUS FM αναλάβαμε πρωτοβουλία, ώστε να χαρίσουμε χαμόγελο σε μικρά παιδιά, που είδαν τα παιδικά τους δωμάτια και τα παιχνίδια τους να χάνονται στις λάσπες, προσφέροντας τους δώρα, τα Χριστούγεννα που έρχονται.

Ακροατές και ακροάτριες κάθε ηλικίας έφεραν στις εγκαταστάσεις του σταθμού καινούρια παιχνίδια, θέλοντας να στείλουν το μήνυμα, ότι κανείς δεν τους έχει ξεχάσει, ενώ μεγάλες εταιρίες στήριξαν από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, συντελεστές του Status FM 107,7 θα βρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Παλαμά, για να προφέρουν τα δώρα στα παιδιά της περιοχής, μαζί με μια μεγάλη αγκαλιά γεμάτη αγάπη!

Γιατί τα Χριστούγεννα θέλουμε όλα τα παιδιά να χαμογελούν!

πηγή: magnesianews.gr

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή