Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοναδική Κυριακή γεμάτη χαμόγελα για παρέα νεαρών Τρικαλινών (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Για rafting στον Αλιάκμονα με την Trekking Hellas

Μια μοναδική και εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία είχε την τύχη να ζήσει μια αμιγώς Τρικαλινή παρέα την προηγούμενη Κυριακή. Στα νερά του ποταμού Αλιάκμονα και μόλις 40 λεπτά από την πόλη των Τρικάλων, η εταιρεία Trekking Hellas προσφέρει οργανωμένες εκδρομές για rafting. Με όρεξη και τρέλα τα παιδιά, δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη αυτή την ευκαιρία!

Το πρωί της Κυριακής ξεκίνησαν από τα Τρίκαλα με προορισμό το Φελλί Γρεβενών, την βάση της Trekking Hellas στην περιοχή. Εκεί, αφού ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις τεχνικές του rafting και τους κανόνες ασφαλείας, παρέλαβαν τον απαραίτητο εξοπλισμό και ξεκίνησαν με το βανάκι της Trekking για τον χώρο της αφετηρίας στο ποτάμι.

Το μοναδικό φυσικό τοπίο σε συνδυασμό με τις διασκεδαστικές στιγμές που προσφέρει το rafting δημιούργησαν ένα κλίμα μοναδικό και κατέστησαν την εμπειρία ανεπανάληπτη για όλους!

Η παρέα, αποτελούμενη από τους Φλώρα Βαρδούλη, Μαρία Γίδα, Νικολέτα Γκαλιούρη, Νίκο και Φώτη Κόντο, Βικτώρια Λασπά, Θάνια Νικολού, Κωστή Παπανικολάου, Αλέξανδρο Παπαθανασίου, Ολίνα Παπαστεργίου και Νίκο Φέτση, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου οδηγού και υπεύθυνου της Trekking Ρωμανού Σαμούρη, σημείωσε υψηλές επιδόσεις στο “άθλημα” και γέμισε από ευχαρίστηση και μεγάλα χαμόγελα!

Το γεγονός πως είμαστε στην καρδιά της άνοιξης – πρόσκαιρη είναι η κακοκαιρία που μας πλήττει εξάλλου – δημιουργεί ιδιαίτερα εύφορο έδαφος για υπαίθριες δραστηριότητες και επαφή με τη φύση. Και γιατί όχι και με το νερό;!

Οι ποταμοί Βενέτικος και Αλιάκμονας βρίσκονται σε απόσταση μιας ώρας από τα Τρίκαλα και είναι ιδανικά ποτάμια για rafting όλο το χρόνο. Ο βαθμός δυσκολίας είναι 2 και 3 που σημαίνει πως οι καταβάσεις στα ποτάμια αυτά, αν και προσφέρουν διασκεδαστική δράση, ενδείκνυνται και για αρχαρίους αλλά και για οικογένειες με παιδιά! Το μόνο απαραίτητο είναι μια βασική φυσική κατάσταση και αγάπη για τη φύση.

Η δραστηριότητα πραγματοποιείται βάσει όλων των κατάλληλων κανονισμών ασφαλείας από εκπαιδευμένους έμπειρους οδηγούς rafting.

Για κρατήσεις και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ.: 2431087964

www.trekking.gr

Από το Τrikalanews.gr ευχαριστούμε τα παιδιά για το φωτογραφικό υλικό και τους ευχόμαστε να περνάνε πάντα τόσο όμορφα!

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή