Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοσχάτο: Σεξουαλική επίθεση με μαχαίρι σε παιδική χαρά

«Είδα παιδιά να τρέχουν», λένε μάρτυρες

«Άκουσα φωνές κι είδα παιδιά να τρέχουν», λέει αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr για το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε παιδική χαρά του Μοσχάτου, όταν ένας άνδρας με την απειλή μαχαιριού θώπευσε τη μία από αυτές.

Τον τρόμο βίωσαν δύο 15χρονες γύρω στις εννέα το βράδυ της Τρίτης (21.11.23) σε παιδική χαρά που βρίσκεται στην συμβολή οδών Καραολή και Δημητρίου στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο ανήλικες βρίσκονταν εντός της παιδικής χαράς, όταν δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση.

Ο άγνωστος τις πλησίασε, τις απείλησε με ένα μαχαίρι και όπως ανέφεραν, θώπευσε τη μία από αυτές. Τα κορίτσια που δεν τα έχασαν, άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο newsit.gr, περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν τα δύο κορίτσια αλλά και την άμεση ανταπόκριση της αστυνομίας, που έφτασε άμεσα στο σημείο, χωρίς όμως να καταφέρει να εντοπίσει το δράστη.

«Κατά τις 9 το βράδυ άκουσα φωνές και βγήκα έξω. Αρχικά δεν έδωσα σημασία, γιατί παίζουν τα παιδιά εκείνη την ώρα. Στη συνέχεια, άκουσα πάλι φωνές, βγήκα έξω κι είχε έρθει η αστυνομία.

Την πρώτη φορά που βγήκα, είδα κίνηση και νόμιζα ότι παίζουν τα παιδιά. Προφανώς, όμως συνέβαινε κάτι άλλο», λέει στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας.

Συνεχίζοντας, αναφέρει ότι ο χώρος της παιδικής χαράς δεν φυλάσσεται και τονίζει: «Άμα έρθετε βράδυ εδώ, γίνεται χαμός.

Η αστυνομία ήρθε μετά από πέντε λεπτά. Άκουσα ότι επιτέθηκαν σε δύο κοριτσάκια με μαχαίρι για να τα βιάσουν».

Από την πλευρά της, κάτοικος της περιοχής αναφέρει ότι στην παιδική χαρά και σε ένα πάρκο που βρίσκεται δίπλα, έχουν σημειωθεί κι αλλά περιστατικά. «Κάποια μέρα δύο τύποι μπήκαν στην παιδική χαρά και αναζητούσαν έναν μπαμπά με ένα παιδάκι.

Προσωπικές διαφορές προφανώς, τις οποίες ήρθαν να λύσουν στην εδώ. Ανησυχούμε γιατί έχουμε εγγόνια που έρχονται και παίζουν. Το πάρκο έχει γίνει λίγο ζούγκλα, είναι φοβιστικό ακόμα και την ημέρα για να το περάσεις».

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικές αρχές έχοντας την περιγραφή του άνδρα που έδωσαν οι δύο 15χρονες, επιχειρούν να τον εντοπίσουν, αναζητώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή