Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπαίνει φυλακή ο Ρομπίνιο: Συνελήφθη στη Βραζιλία για να εκτίσει ποινή 9 ετών για ομαδικό βιασμό!

Ο Ρομπίνιο, άλλοτε αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν μεταξύ άλλων συνελήφθη στο Σάντος αφού το STJ (Ανώτατο Δικαστήριο) αποφάσισε ότι ο 40χρονος πρώην παίκτης πρέπει να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε για βιασμό στη Βραζιλία.

Η Δικαιοσύνη εκτέλεσε την απόφαση του Δικαστηρίου, οπότε ο Ρομπίνιο θα παραμείνει στη φυλακή για εννέα χρόνια, ένοχος για ομαδικό βιασμό που διαπράχθηκε στην Ιταλία το 2013.

Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Σάντος έλαβε την επιστολή από το STJ το απόγευμα και τις πρώτες πρωινές ώρες εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης. Ο Ρομπίνιο μεταφέρθηκε ώρες αργότερα στο αρχηγείο της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.

Θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο του 2021 το Τριμελές Εφετείο του Μιλάνο απέρριψε την έφεση που είχε ασκήσει ο Ρομπίνιο για την καταδίκη του σε εννιαετή κάθειρξη για συμμετοχή του στον ομαδικό βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας, μαζί με πέντε φίλους του το καλοκαίρι του 2013, όταν και αγωνιζόταν στη Μίλαν. Η ιταλική δικαιοσύνη ζήτησε από τη Βραζιλία να διασφαλίσει ότι ο πρώην παίκτης της Σελεσάο θα εκτίσει την ποινή του στη χώρα του εάν δεν μπορεί να εκδοθεί και τελικά θα γίνει πράξη. Το ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας να αποφάσισε την Τετάρτη (20/03) με ψήφους εννέα υπέρ και δυο κατά να εκτίσει ο 40χρονος παλαίμαχος φορ την ποινή φυλάκισής του εντός της χώρας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή