Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπακαλιάρος και 25η πάνε παρέα! – Πού θα βρεις μεγάλη ποικιλία θαλασσινών στα Τρίκαλα

Η 25η Μαρτίου στην Ελλάδα αποτελεί μια ημέρα γεμάτη παραδόσεις, εορτασμούς και φιλοξενία.

Στην επίσημη εορτή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, η παραδοσιακή γεύση του μπακαλιάρου καταλαμβάνει ένα ξεχωριστό χώρο στο τραπέζι μας.

Με ποικιλία συνταγών και παραδοσιακών μεθόδων προετοιμασίας, ο μπακαλιάρος συμβολίζει την ενότητα, τη γεύση και την ιστορία που ενώνει τους Έλληνες κατά την εορταστική αυτή περίοδο.

Στα Τρίκαλα υπάρχει ένα κατάστημα που από το όνομά του και μόνο καταλαβαίνεις ότι γνωρίζει από ψάρι…Ο λόγος για τον Θαλάσσιο Κόσμο, ένα μαγαζί γνωστό για τις λαχταριστές χειροποίητες θαλασσινές γεύσεις του, που έχει ταΐσει πολλές οικογένειες της πόλης.

Το μαγαζί θα παραμείνει ανοιχτό τη Δευτέρα και σε περιμένει να διαλέξεις από το πλούσιο μενού του! O καταναλωτής μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε πλήθος επιλογών! Μπακαλιάρο σε πολλές παραλλαγές, οπώς με χόρτα ή κλασσικά με κουρκούτι, ταιπούρες, λαυράκια, γαύρο, γαλέο σκορδαλιά, καλαμαράκια, χταπόδι, γαρίδες ψητές και τηγανητές, γαριδομακαρονάδα, καβουροδαγκάνες, ταραμοκεφτέδες, είναι μονάχα μερικά από τα εδέσματα που μπορείς να ψωνίσεις την ερχόμενη Δευτέρα! Όσο για τις τιμές μην ανησυχείς! Όλα τα πιάτα κοστίζουν από 6 έως 7 ευρώ!

Α

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή