Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπαράζ συλλήψεων φυγόποινων στη Θεσσαλία

Μπαράζ συλλήψεων φυγόποινων έγινε χθες στις πόλεις της Θεσσαλίας, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα:
 
• Χθες το απόγευμα συνελήφθη στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, ένας 38χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών, για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
 
• Χθες το πρωί στο Βόλο συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 38χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου, με ποινή πρόσκαιρης κάθειρξης 15 ετών για αποπλάνηση ανηλίκου.
 
• Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πύλη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, ένας 49χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας με ποινή κάθειρξης 12 ετών για τα αδικήματα της απάτης, της υπεξαίρεσης και της πλαστογραφίας.
 
• Τέλος συνελήφθη, χθες το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 44χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με ποινή φυλάκισης (2) ετών και (9) μηνών, για τα αδικήματα της επικίνδυνης βλάβης, της παρακώλυση συγκοινωνιών και της κλοπής.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή