Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπαράζ συλλήψεων και εκατοντάδες παραβάσεις

Σε αστυνομική επιχείρηση στους Νομούς της Θεσσαλίας 
 
Κατά την διάρκεια της χθεσινής αστυνομικής επιχείρησης στην εδαφική επικράτεια της Θεσσαλίας, ελέγχθηκαν 1.192 άτομα και 1.031 οχήματα.
 
Συνελήφθησαν 22 άτομα και συγκεκριμένα, 14 άτομα (12 Έλληνες και 2 Αλβανοί) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, Έλληνας για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, Έλληνας για παράβαση του Νόμου περί όπλων, Αλβανός για κλοπή, 4 Αλλοδαποί (3 Αλβανοί και Μαροκινός) για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών και Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για απόπειρα κλοπής.
 
Βεβαιώθηκαν 417 παραβάσεις και συγκεκριμένα, 409 του Κ.Ο.Κ. (2 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 15 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 25 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 9 για ΚΤΕΟ, 79 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 6 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 1 για φθαρμένα ελαστικά, 3 για μέθη και 268 λοιπές παραβάσεις), 1 του Νόμου περί ναρκωτικών, 1 του Νόμου περί όπλων, 1 για κλοπή, 4 του Νόμου περί Αλλοδαπών και 1 για επαιτεία.
 
Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, χασίς και ναρκωτικών χαπιών, κυνηγετικό όπλο και 20 φυσίγγια, ηλεκτρονική ζυγαριά, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό πόσο. 
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή