Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπαρούτι μύριζε η σημερινή Κ.Ο του Σύριζα

Έμφυλιοπολεμκό ήταν το κλίμα στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα εσωκομματικά ρίχτερ που προκάλεσε η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το Ελληνικό.

Ο ίδιος φυσικά απέφυγε να φέρει το θέμα στη συζήτηση, ωστόσο, η τοποθέτηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Πάνου Σκουρλέτη

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε ότι ορισμένοι εντός Κουμουνδούρου θέλουν το κόμμα να παραμείνει στο 20%. «Ορισμένοι θέλουν να μην ξανακερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, για να υπάρξουν εσωκομματικές εξελίξεις», είπε.

Στον Κουρουμπλή απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος έκανε λόγο για κυνήγι μαγισσών. «Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιες κατηγορίες εναντίον στελεχών. Μας προσβάλλεις όλους. Να μας πεις ποιοι είναι αυτοί που αναφέρεις.

Πρόκειται περί άθλιας τακτικής που ακολουθείτε εσύ και οι όμοιοί σου. Τη ΝΔ δεν την κερδίζεις με κορώνες και κατηγορίες αλλά με ένα σοβαρό συνεκτικό πολιτικό σχέδιο. Με αυτά που κάνετε θα είμαστε πάντα δεύτεροι», είπε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή