Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπήκαν γονείς δίχως rapid test του παιδιού στον αγιασμo! Κάλεσαν την αστυνομία και συνελήφθησαν!

Ένταση σημειώθηκε την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς χθες, σε σχολείο στην Κρήτη με γονείς που πιθανολογείται ότι είναι αρνητές του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου σύμφωνα με το ρεπορτάζ χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία καθώς οι γονείς ενός μαθητή έκαναν φασαρία γιατί δεν επετράπη στο παιδί τους να μπει στο σχολείο ενώ δεν είχε self test!

Όπως αναφέρεται, κατά την είσοδο όπου γίνονται έλεγχοι οι γονείς είπαν ότι δεν έχει κάνει αλλά ούτε και πρόκειται να κάνει το παιδί τους το self test και όπως ήταν αναμενόμενο δεν επετράπη η είσοδος.

Μπήκαν στο προαύλιο χωρίς μάσκα.

Μάλιστα οι γονείς ενώ μπήκαν στο προαύλιο χωρίς μάσκα ζήτησαν από το παιδί τους να είναι στον αγιασμό.

Οι δύο γονείς φέρονται να απείλησαν τη διευθύντρια, άρχισαν να φωνάζουν και εμπόδιζαν τη διαδικασία!

Oι ίδιοι οι γονείς ενημέρωσαν την Αστυνομία, θεωρώντας σωστό το παιδί τους να μπει στο σχολείο χωρίς να έχει υποβληθεί σε self test, παρά το γεγονός ότι η διευθύντρια του σχολείου προσπαθούσε επί ώρα να τους ηρεμήσει εξηγώντας τους τους κανονισμούς και καλώντας τους να αποχωρήσουν χωρίς να δημιουργηθεί επεισόδιο και χωρίς να χρειαστεί να ενημερωθούν οι αρχές.

Τελικά οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν για απειλή κατά της επικεφαλής του σχολείου και για διατάραξη της ομαλής λειτουργίας.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή