Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπήκαν στις θήκες τα ξίφη;

Ανακοίνωσε η ΝΕΦΕ Τρικάλων τον αρχικό πίνακα Υποψηφίων της ΝΟΔΕ με το βλέμμα στην Καλαμπάκα λόγω …εμφυλίου και στον Μιχάλη Μπαγιώτη.
 
Μετά από μια άκρως ταραχώδη περίοδο που απείλησε την ενότητα της ΝΟΔΕ Τρικάλων και ενώ η Ν.Δ. βρίσκεται σε πορεία επανάκτησης της εξουσίας της χώρας, η ΝΕΦΕ Τρικάλων τον αρχικό πίνακα Υποψηφίων της ΝΟΔΕ.

Μια ματιά στον πίνακα, δείχνει -για όσους ξέρουν από στοιχειώδη ανθρωπογεωγραφία του Νομού Τρικάλων- ότι τα …ξίφη δεν έχουν μπει στις θήκες και πολύ πιθανό οι ενσωματωμένες «λίστες» προσώπων στην ανακοίνωση, να οδηγήσουν να ξαναβγούν από τις θήκες μετά την εσωκομματική εκλογική διαδικασία όπου θα ακολουθήσει η … «χρέωση» σε πολιτικά γραφεία επιτυχόντων και αποτυχόντων.

Ο Κων/νος Τρέλλης ως μοναδικός υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων, θα χρειαστεί πού δουλειά να …συμμαζέψει την κατάσταση και να …ενώσει (αν ενώνονται ) …κομμάτια της τοπικής «γαλάζιας» παράταξης.
Η 9μελής ομάδα υποψηφίων για την ΝΟΔΕ Τρικάλων είναι η εξής:
Μαρία Γιαννοτάκη, Αθανάσιος Γκρέκος, Ευστάθιος Ευθυμίου, Κων/νος Ζούρτος, Κων/νος Καμητας, Ιωάννης Κουτσονάσιος, Βασίλειος Μπατσίλας, Χρήστος Μπλουγούρας και Χρήστος Τρικάλης.
                                 Δεν αποφεύχθηκε ο …εμφύλιος στην Καλαμπάκα
Αναμφισβήτητα το πιο μεγάλο ενδιαφέρον, της όλης εκλογικής διαδικασίας, είναι εστιασμένο
στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμπάκας που τελικά παρά τις ..πιέσεις και τις προσπάθειες, δεν αποφεύχθηκε με διπλή υποψηφιότητα η διεκδίκηση της Προεδρίας από τους Γιώργο Γεωργίου και Μαρία Σιουπερη.

Τα υποψήφια Μέλη στην ΔΗΜ.Τ.Ε Καλαμπάκας, είναι οι Ελένη Αθανασούλα, Ευθύμιος-Βάϊος Γιαννής, Αντώνιος Καραμήτρος, Αναστάσιος Καταραχιάς, Δημήτριος Νιανιάς, Γεώργιος Οικονόμου, Δημήτριος Σιούτας, Μελπομένη Στεφοπούλου και Δημήτριος Τσιλίκης.
Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Τρικκαίων, υποψήφιος Πρόεδρος είναι ο Βασίλειος Κρανιάς και υποψήφια Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Τρικκαίων, οι Αθανάσιος Ανδρέου, Ιωάννης Βερβερας, Γιώργος Ζορμπάς, Παναγιώτης Καραλής, Αχιλλέας Λασπάς, Χριστόφορος Ρόμπας, Δημήτριος Στράτος, Ηλίας Τσιμπίδας και Βασίλειος Τσιούτσιας.
 
Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Πύλης, υποψήφιος Πρόεδρος είναι ο Ηλίας Λαμπρογεώργος και υποψήφια Μέλη για την ΔΗΜ.Τ.Ε. Πύλης, οι Ηλίας Αγνάντος, Αλέξανδρος Αραπογιάννης, Ανδριάννα Βελώνη, Κων/νος Ιωάννου, Γεώργιος Μπαλατσούκας, Μαρία Νίκου, Σπυρίδων Παπαγεωργίου, Παναγιώτα Σίμου και Αναστάσιος Σκυλοδήμος.
 
Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρκαδόνας, υποψήφιος Πρόεδρος είναι ο Δημήτριος Λέφας και υποψήφια Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Φαρκαδόνας, οι Αναστάσιος Βούλγαρης, Αντώνιος Γεωργίου, Βασίλειος Θεοδώρου, Δημήτριος Ινδός, Αθανάσιος Λόης, Μαρία Παθέκα, Ευάγγελος Ρέππας, Χρήστος Σακελλαρίου και Ευάγγελος Χασιώτης.
 
                                      Από Πρόεδρος …υποψήφιος Σύνεδρος
 
Ταυτόχρονα υποψήφιοι Σύνεδροι είναι πέρα του απερχόμενου Προέδρου της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλη Μπαγιώτη, οι Λευκία Αναστασοπούλου, Μαρία Γιαννοτάκη, Γεωργία Γκοβίνα, Αθανάσιος Γκρέκος, Απόστολος Ευθυμίου, Ιωάννης Καλτσούδας, Γεώργιος Καρανάσιος, Ηλίας Κατσίμπας, Κων/νος Κοκκκινίδης, Ιωάννης Κουτσονάσιος, Γεώργιος Μακρυνίκας, Χρήστος Μπλουγούρας, Ευαγγελία Σπυροπούλου, Χρήστος Τρικάλης, Μαριάννα Τσιανάκα και Κων/νος Τσίγκας.
 
 
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή