Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπήκε ο Λένιν μέσα της!

Είπαμε… ο υπερκομματισμός σώζει ψήφους στις μέρες μας και το πνεύμα σύγκλισης και πολιτικού πολιτισμού κάνει θαύματα πολλές φορές, η ομιλία της Κατερίνας Παπακώστα όμως, ξεπέρασε κατά πολύ τις τελευταίες τάσεις της πολιτικής μόδας.

Η βουλεύτρια της ΝΔ νομού Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα, ξεκίνησε χθες την ομιλία της με Λένιν…κάνοντας τους παραβρισκόμενους βουλευτές (δεν ήταν και πολλοί) να απορούν για το που θα καταλήξει όλο αυτό.

«Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα δύναμης ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα αδυναμίας»…

Με αυτό το γνωμικόν του Βλαντίμιρ Ιλίτς Λένιν που ανέφερε πρώτα από όλα η κα Παπακώστα έκανε τους πάντες να κρατήσουν τις ανάσες τους, μιας και δεν περίμενε κανείς να μνημονευτεί ο πρωτεργάτης της Οκτωβριανής Επανάστασης μέσα στη Βουλή από τη βουλεύτρια της Ν.Δ.!

Τελικά, το πνεύμα του Λένιν φαίνεται να κατάλαβε το λάθος και να απελευθέρωσε την κα Παπακώστα που επέστρεψε στην επίκληση Ελλήνων φιλοσόφων κυρίως και στην πολιτική γραμμή του προέδρου της Κ. Μητσοτάκη.

Φεύγοντας βέβαια αφήνει σε εμάς ένα άλλο γνωμικό για παρακαταθήκη… «Υπάρχουν δεκαετίες στις οποίες τίποτα δεν συμβαίνει και υπάρχουν εβδομάδες στις οποίες συμβαίνουν δεκαετίες»…

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή