Μπράβο !!!… αγαπητά μας παιδιά!!!

…χάλκινο μετάλλιο η Βασιλίνα Μητροβασίλη, …και αρκετά πλασαρίσματα,  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα οι παίδες και οι κορασίδες του ΑΠΣ Τρίκαλα!

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο- Κύριακο 15-16/02/2020 στην  πόλη μας  το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων 2020 με τη συμμετοχή και του συλλόγου μας με τους παρακάτω εννέα αθλητές:

  1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ 71 kgr
  2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ 71 kgr
  3. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 80 kgr
  4. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ 92 kgr
  5. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΩΛΗΣ 65 kgr
  6. ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΛΙΩΤΗΣ 71 kgr
  7. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ  80 kgr
  8. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ 92 kgr
  9. ΒΑΣΙΛΙΝΑ ΜΗΤΡΟΒΑΣΙΛΗ 73 kgr

Έπειτα από πάρα πολύ καλή εμφάνιση η  Βασιλίνα Μητροβασίλη κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία των 73 kgr.

Οι άλλοι αθλητές μας έπειτα από πολύ καλές αποδόσεις κατέκτησαν τις εξής θέσεις:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ 5ος στα 71 kgr, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ 5ος στα 80 kgr, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΩΛΗΣ 8ος στα 71 kgr, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ  9ος στα 65 kgr, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 9ος στα 71 kgr, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΛΙΩΤΗΣ 10ος στα 80 kgr, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ  12ος στα 80 kgr και ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ 12ος στα 80 kgr.

Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθενται για φέτος ακόμη δυο μετάλλια και αρκετά πλασαρίσματα σε πανελλήνιους αγώνες.

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Ένας σύλλογος όπου μαθητές και δάσκαλοι μεγαλώνουν μαθαίνοντας να αγαπούν και αγαπώντας να μαθαίνουν.

Ένας σύλλογος όπου οι πρωτοβουλίες των δασκάλων βρίσκουν αντίκρισμα στα μάτια των παιδιών.

Ένας σύλλογος όπου οι προπονητές του έδωσαν κομμάτι από την ψυχή τους ώστε οι μαθητές του να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερη από τη νίκη.

Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές και την αθλήτρια για τη συμμετοχή, την προσπάθειά τους αλλά και το εξαιρετικό τους ήθος.

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή