Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μύλος τέλος… επιστροφή στην «καθημερινότητα»

Βαδίζουμε τις τελευταίες ώρες που τα Τρίκαλα αποτελούν το επίκεντρο των Χριστουγέννων στην Ελλάδα. Μετά το βράδυ της Κυριακής… τα φώτα κλείνουν και η πόλη επιστρέφει στους γνωστούς της ρυθμούς που τους «ξεχάσαμε» εδώ και ενάμισι περίπου μήνα.

Είναι θέμα ωρών για να ξαναπιάσουν δουλειά τα συνεργεία του Δήμου μέσα στην πόλη καθώς το χρονικό διάστημα που η πόλη ήταν γεμάτη από επισκέπτες, δεν εκτελούνταν εργασίες στο κέντρο.

Σύμφωνα με την δημοτική αρχή, από την στιγμή που δεν υπάρχουν θέματα με την Εφορία Αρχαιοτήτων, αναμένεται να μπουν και πάλι τα μηχανήματα στην Κεντρική Πλατεία για να συνεχιστεί η ανάπλασή της… όπως και να ξεκινήσουν εργασίες στην Κονδύλη που θα φτάσουν ως το κέντρο της πόλης.

Και μένει φυσικά να φανεί και το οικονομικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία. Σε λίγες ημέρες ξεκινούν και επίσημα οι εκπτώσεις και ήδη στην πόλη κινείται αρκετό συνάλλαγμα. Θα κυκλοφορήσει αυτό μέσα στα Τρίκαλα ή… απλά θα μπαλώσουν τρύπες όσοι είδαν τον τζίρο τους να ανεβαίνει κατακόρυφα αυτό το εορταστικό διάστημα;;; Οψόμεθα…

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή