Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ: Όσα πρέπει (και μπορούν) να διορθωθούν

Η διοργάνωση του Μύλου των Ξωτικών μπορεί να έκλεισε για φέτος όμως παραμένει η συζήτηση τόσο για τα οφέλη όσο και για όσα θα πρέπει να διορθωθούν με κάποιον τρόπο ώστε να αποφύγουμε το κόστος της αρνητικής εμπειρίας στις επόμενες διοργανώσεις.
Έτσι λοιπόν καταγράψαμε από πλευράς επισκεπτών και κατοίκων όσα δεν προβλέφθηκαν και όσα θα πρέπει να συνυπολογιστούν την επόμενη φορά:

Μια μεγάλη μερίδα επισκεπτών δεν ήταν λίγες οι φορές που αναφέρθηκαν στις τιμές τόσο των επιχειρήσεων εστίασης και διαμονής έξω από τον Μύλο, όσο και αυτών που λειτουργούσαν εντός του Μύλου.

Γύρω από τον Μύλο και σε μια αρκετά εμφανή τοποθεσία, είχαν εγκατασταθεί με κοντέινερς και τροχόσπιτα όσοι ασχολήθηκαν στο Λούνα park. Η πολυήμερη διαμονή τους ανάγκασε να αναπτύξουν όλη την καθημερινή τους δραστηριότητα μπροστά στα μάτια επισκεπτών του Μύλου. Θα μπορούσε αυτό αλλάξει και τουλάχιστον οι υποδομές διαμονής να μη βρίσκονται στη βιτρίνα της διοργάνωσης.

Το πάρκινγκ, παρά τον μεγάλο χώρο που διατίθεται λίγο πιο πάνω από τον Μύλο των Ξωτικών, δεν στάθηκε αρκετό για να καλύψει την προσέλευση. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό με την επιβάρυνση των γύρω περιοχών. Βέβαια, εφιάλτης είχε γίνει η διέλευση αυτοκινήτων μπροστά από τον Μύλο οπότε και αυτό κάπως θα πρέπει να λυθεί.

Μαζί με τον Μύλο των Ξωτικών οι επισκέπτες αναζήτησαν και άλλα σημεία που μπορούν να επισκεφτούν στην περιοχή. Δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις τα βρήκαν αφρόντιστα. Ευτυχώς, κέρδισε την προσοχή το φυσικό κάλλος.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή