Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μύλος των Ξωτικών – Ζαλίζουν οι αριθμοί επισκεπτών, λεωφορείων και… σοκολάτας

Είναι γεγονός πως ο φετινός Μύλος των Ξωτικών θα λειτουργεί για χρόνια σαν σημείο αναφοράς. Η λήξη των περιοριστικών μέτρων, δεκάδες εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στην περιοχή μας για να δουν το πλέον εντυπωσιακό θεματικό πάρκο των Χριστουγέννων.

Πραγματικά οι αριθμοί που δόθηκαν στην δημοσιότητα αμέσως στην τελετή λήξης… ζαλίζουν.

Στο παρκινγκ του Μύλου μπήκαν συνολικά 3750 λεωφορεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ πάνω από 4000 έφτασαν στην πόλη μας αυτή την εορταστική περίοδο. Εάν μάλιστα κάποιος βάλει αυτά τα πούλμαν στη σειρά, τότε κάνει μια γραμμή μήκους 70 χιλιομέτρων.

Μοιράστηκαν 10 τόνοι σοκολάτας δηλαδή περίπου 1 εκατομμύριο σοκολατάκια. Επίσης και 8 τόνοι ζαχαρωτών. Εάν μάλιστα κάποιος επιχειρήσει να φτιάξει ένα αρκουδάκι από τα ζαχαρωτα που μοιράστηκαν… αυτό το αρκουδάκι θα φτάσει τα 13 μέτρα ύψος.

Σε ότι αφορά τα social media… τα βίντεο του Μύλου έφτασαν το 1,5εκ προβολές ενώ συνολικά «έφυγαν» 14.000gb όσα δηλαδή θα ξόδευε κάποιος για να κατεβάσει 1εκ τραγούδια.

Τέλος.. ένα όλοι οι επισκέπτες του Μύλου των Ξωτικών ένωναν τα χέρια τους τότε θα γίνονταν μια αλυσίδα με μήκος… 3.500 χιλιόμετρα που θα έφτανε δηλαδή ως το σπίτι του Άι Βασίλη στο Ροβανιέμι.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή