Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Μύρισε» Χριστούγεννα στο Ριζαριό

Χαμογελαστά προσωπάκια, όμορφες φωνούλες και χριστουγεννιάτικες μελωδίες «πλημμύρισαν» την πλατεία του Ριζαριού

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr νωρίς το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον γιορτή του Συλλόγου Νέων και Γονέων Ριζαριού σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου, προκειμένου μικροί και μεγάλοι να εισέλθουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η γιορτή περιελάβανε χριστουγεννιάτικες μελωδίες αλλά και παραδοσιακά τραγούδια, πολύ χορό και κέφι, απολαμβάνοντας γλυκίσματα και κεράσματα.

Τα παιδιά ανέλαβαν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία, δημιουργώντας το κατάλληλο εορταστικό κλίμα, ενώ ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν οι λιλιπούτειοι αφήσαν συμβολικά φαναράκια στον ουρανό με την ευχή να υπάρχει ειρήνη και αγάπη όλο τον κόσμο.

Από την δράση δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρόεδρος της Αστικής Γιώργος Ζιώγας ο οποίος είναι αυτός που «έτρεξε» τον Σύλλογο από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε και δεν παύει στιγμή να βρίσκεται στο πλευρό τους.

«Θα ήθελα αρχικά να συγχαρώ τους δύο Συλλόγους για την συνεχή προσπάθεια τους. Το να αφιερώνεις τον προσωπικό σου χρόνο και να κάνεις εκπτώσεις από την οικογενειακή σου γαλήνη για να προσφέρεις στην κοινωνία είναι άξιο για αυτό οφείλουμε να αναγνωρίζουμε τον κόπο τους και να τους επιβραβεύουμε» ανέφερε ο κ. Ζιώγας στον χαιρετισμό του.

Ο ίδιος συνέχισε τονίζοντας πως «σαν Γιώργος, σαν συγχωριανός σας, συμμαθητή σας αλλά και σαν εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος στην διοίκηση του Δήμου, κάτι που το οφείλω σε όλους εσάς, θέλω να ξέρετε ότι ήμουν δίπλα σας, είμαι δίπλα σας και θα είμαι δίπλα σας. Είμαι χαρούμενος όταν είμαι χρήσιμος για όλους εσάς».

Ο κ. Ζιώγας καταλήγοντας ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω απ΄ όλα, με χαρούμενες στιγμές στις οικογένειες όλων μας».

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή